Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mennyire jön be, ha valaki zeneszerző?
Szép napot, hölgyeim. Nos, a kérdés adja magát: szerintetek mennyire jelent pozitívumot, vagy negatívumot, ha a párotok főállásban/hobbiként zeneszerzéssel foglalkozik? Nektek ez mennyire jön be? Örülnétek, ha születésnapra pl. írna egy számot a párotok?
Baráti körömben nem nagyon tisztelik az ilyesmit, de kíváncsi lennék az itt jelen lévő, mélyen tisztelt publikum véleményére is.
Zenei stílusokat tekintve főleg filmzenével, és rockos zenékkel foglalkozom.
Köszönöm előre is a válaszokat.
Bocs, de nem hiszem, hogy valaki attól lesz a másikba szerelmes, hogy annak mi a hivatása vagy a hobbija...
Ha szeretek valakit (a személye miatt!), akkor elfogadom a munkáját is, legyen az bármi.
Mondjuk, ha a szerelmem véletlenül netán egy zeneszerző lenne, akkor elég csöpögősnek találnám, ha a szülinapomon leülne a zongorához és dalra fakadna... (Az ilyen amerikai filmeket sem bírom, valahogy nekem túl szirupos.)
Szóval, szerintem ne a hivatásoddal próbálj párt találni magadnak, hanem az egyéniségeddel!... :D
én például nem azért találnék szimpatikusnak valakit, MERT zeneszerző, de amúgy ez szép és kreatív foglalkozás, ha az ember komolyan csinálja. ha valakit szimpatikusnak találnék, ÉS kiderülne, h zenét szerez, annak nagyon örülnék és kíváncsi lennék rá.
19/L
annak a válaszolónak pedig, aki szerint a női nem képviselői nem igényelnek semmiféle kultúrát, üzenem, hogy téved.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!