Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el a fiatalabbakat?
Szia!:) Én is 13 éves vagyok, éppúgy mint te. Az egyik évfolyamtársam leszbikus, és bevallotta, hogy szerelmes belém. Én magam nem vagyok leszbikus, ezt itt és most kijelentem. A fiúkhoz vonzódom, bár még egy párkapcsolatom sem volt. Ez a lány, aki szerelmet vallott nekem 14 éves, és szép lány. De nem tudom róla elmondani azt, amit akkor mondok, ha egy jóképű fiúra nézek. Sajnos meg kellett bántanom ezt a lányt, és elmondani, hogy én másképp érzek. De egyáltalán nem néztem le őt azért, mert máshogy él. Mert más nemhez vonzódik. Rengeteg nő leszbikus, esetleg biszex, és rengeteg férfi meleg. Akik ezt nem tartják jónak leszólják.(mint ahogy sok válaszadó is ezt tette.) Ezt nem jól tették, elítéltek azért, mert fiatalabb vagy. Ez egyszerűen hülyeség, mert ugyanúgy 5 évesen, 13 évesen és 20 évesen is rájöhetünk, hogy leszbikusak vagyunk. És bármikor lehetünk szerelmesek, hiszen az ember az ember, ez nincs korhoz szabva. A lényeg a lényeg hogy mindenki kérjen szépen most bocsánatot, mert ez a lány nagyon érett, és tudja mit csinál. Ha leszbikus hát leszbikus, ez van. És szurkolok neked a jövőre nézve, remélem nem fognak többé leszólni, azért is mert leszbikus, vagy azért is mert fiatal. Szia!
2013. máj. 23. 18:05
Mert nincsenek kibékülve a leszbikusságoddal. Ha ennyi idősen heterónak vallanád magad, senki nem kötne bele, hogy "de hát honnan tudhatod ezt ilyen idősen, még nem alakult ki az orientációd, lehet, hogy később leszbikus leszel". Kettős mérce, heteronormativitás, ez van. Nem kell vele törődni. A felnőtté válás része, hogy egyre inkább saját magadra hallgatsz mások helyett.
Amiatt meg ne aggódj, hogy a fiatal korod miatt egy barátnőjelölt nem fog komolyan venni - előfordulhat ilyen, de akkor az illető nem is érdemel meg.
2013. máj. 23. 18:28
23/29 A kérdező kommentje:
# 21/22 : Teljesen igazad van :) Ja, és is ezt tettem volna.:) el kell fogadnia:/
# 22/22 : Igen, jól mondod, egyet érték. Belegondoltam hogy aki a korom miatt elítél, bármilyen nagyképűen is hangzik, de az nem érdemel meg. :')
Szia. én is a te korodban jöttem rá...és pontosan azért nem mondtam akkor semmit senkinek mert tudtam hogy azt mondják majd hogy "ez majd elmúlik", "túl fiatal vagy ahhoz, hogy ezt tudd", stb...19 éves vagyok,és még mindig leszbikus. Fel a fejjel, amit érzel az valódi, és ne hagyd magad elbizonytalanítani, csak egy csomó felesleges problémát akaszt a lelkedre, és a végén ugyanoda jutsz ki... de ha nem, és biszex leszel, vagy netán heteró mégis, az sem baj! A saját érzéseidhez alkalmazkodj, ne a másokéhoz! :)
2013. máj. 24. 23:09
13 éves létedre nagyon szépen és választékosan fogalmazol. Ezért tisztelet. Az unokahugom 12 lesz és nem tud értelmesen beszélni, önálló gondolatai sincsenek semmiről, annyira burokba zárták.
Ezzel a leszbikus dologgal meg várj még. Hátha megtetszik még egy pasi, aztán letisztul mi van. De ha mégsem, akkor szerintem még korai párkapcsolatot keresned. Várj még 2-3 évet az egésszel, szerintem.
2013. máj. 27. 17:05
26/29 A kérdező kommentje:
27/29 anonim válasza:
a legtöbb válaszolónak üzenem, hogy ezt NEM lehet választani! ti sem választottátok azt, hogy kibe fogtok beleszeretni. és igenis, már kisgyermekkorban meglátszik az, ha valaki az azonos nemhez vonzódik. én mindig is tudtam, hogy a lányokhoz vonzódom, nem én választottam, nem én akartam ezt, és nem, nem csak kíváncsiságból.
16/l
2013. jún. 3. 18:09
28/29 A kérdező kommentje:
29/29 anonim válasza:
Szerintem megkaptad a választ. A többi válaszoló mind hülyéek nézi a fiatal tiniket. Ez olyan ha 13 évesen elmondanád a szülőknek hogy leszbi vagy azt mondaná vagy csak gondolná a többség hogy majd kinövöd. Ez van. Az emberek nem értik meg hogy van aki előbb ér meg.
2018. aug. 16. 00:15