Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha jobban meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha jobban meg szeretném ismerni?

Figyelt kérdés

Nem rég chatelgetek egy sráccal,de még csak a keresztnevét sem tudom:)20körül lehet,max.23 ahogy a szavaiból kivettem.Én 15 vagyok,ezt nem rég mondtam el neki,és azóta már nem is érdeklődik annyira irántam:(igazándiból sokszor b*szogatjuk egymást,ezt én nagyon élvezem,sztem ő is,bár néha túl lövök a célon.Szeretném közelebbről is megismerni,de ő nem igazán árul el semmit se magáról eddig,nem mondott semmit se,én meg nem is kérdeztem,azt hittem menni fog magától is,de nem.Most mi csináljak?nem szeretnék nyomulós se lenni.Szeretném vhogy felhívni a figyelmét rám.eddig jól megvoltunk,de most úgy érzem vmi megváltozott,talán az h kiderült h 15éves vagyok,és most kislánynak néz?Nekem nagyon tetszik,nagyon szimpatikus,komolyabb kapcsolatot is szeretnék vele.

Hogyan győzzem meg h nem vagyok olyan "kis hülye liba" mint a mai legtöbb csaj(tisztelet a kivételnek).

előre is köszönöm válaszaitok

15L

2009. okt. 3. 23:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Ne vedd sértésnek, de szerintem egy 20 év körüli pasi nem egy 15 éves lányt fog keresni magának. Igen, valószínűleg ez a baja. Én elhiszem, hogy te nem egy ilyen hülye liba típusú lány vagy, de sztem a legtöbb 20 évest zavarná ha 15 évessel kéne járnia. Fogadd el ezt a helyzetet, és sztem hagyd őt.
2009. okt. 3. 23:23
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 19 éves vagyok, de így sem pont 15 éves lányok társaságát keresem... Szerintem neki is ez lehet a problémája, valószínűleg idősebbnek gondolt téged. Mást nem tehetsz, mint nyíltan megkérdezed tőle, hogy mi a problémája. Ha valamennyire érdekled, akkor el fogja mondani, ha viszont nem, akkor jobb lenne, ha nem erőltetnéd...

19F

2009. okt. 3. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!