Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen világ ez hogy két szerelmes közé állhatnak olyan dolgok mint a korkülönbség, az etikai okok, a nemzetiség stb. egyáltalán ki veszi a bátorságot ahhoz jog jogot formáljon arra hogy ilyesmibe üsse az orrát?
11-es :
"iylen vénen " NO COMMENT :))
főleg hogy vénen . mennyi idős vagy ? a gondolkodásod alapján olyan 10-12 év lehetsz...
Na hàt leírtátok magatokat elég keményen azthiszem. Szóval hogy is volt a szentbeszéddel hog milyen világban élünk hogy a korkülönbség miatt beleszólhatnak más életébe de már ott tartunk hogy egy 20 éves csakis azért jön össze egy 30-40 essel mert nincs pénz bulira stb... Ezt úgyhívják hogy általánosítás, és most pont azt csinàljátok amivel annyira baromira de nem értetek egyet. Én 20 vagyok a párom pedig 45 éves. A legmeglepőbb dolog az az egészben, hogy én mint ahogy ő is solgozunk nap mint nap, hogy meglegyen a megfelelő egzisztenciánk, mindamellett hogy 2 éve vagyunk boldogabbak mint valaha is....
De azthiszem fegyvertelenekkel nem vívok szellemi párbajt :)
Engem is a korkülönbség téma dühített fel kicsit...
19 múltam,a barátom 27,és én is hallok rosszindulatú pletykákat a hátunk mögött a korkülönbségről. Szerintem érettség kérdése is a dolog. Persze,van olyan lány aki 18 évesen még egy 15 évesnek az értelmi szintjén van,de olyan is akad aki sokkal komolyabb,és együtt tud lenni egy nálánál nem csak 1-2 évvel idősebb férfival.
Félreértések elkerülése végett,se kocsi,se pénz,sem fullextrás lakás nincs a háttérben,egyszerűen csak szeretjük egymást.
És nem mellesleg ahogy megnézem a korombelieket el is megy a kedvem közöttük keresgélni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!