Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kolis lányok/fiúk! Mi volt a legdurvább/legviccesebb
dolog ami a koleszban történt? Vagy valami olyan sztori
amit utána évekig emlegettetek?
A szeximitalas nyitott ablaknal nagy lehet :D
De a kolbaszos se. Semmi xd
2013. máj. 21. 18:36
Ha lany vagy?
Akkor is vannak variaciok bar ok nem mondjak el
Kozos ujjazas uvegezes szopas petting nyalas sex
Tobb ember jelenleteben
Kozos maszturbalas
Az utcai dolgok forditva mint a fiuknal a 8 asnal irtam
De azt tudom hogy a csajok vadabbak mindig atlognak farokert a fiukhoz
2013. máj. 21. 18:40
Ez nagyban függ a kollégium milyenségétől. Nálunk elég nagy szigor volt. Ilyenek voltak:
-egér tartás az ágynemű tartóban
-a tűzoltó tömlő kihúzása a folyosóra
-volt olyan, hogy a vízvezetékkel volt valami probléma, emiatt egy csomó ideig nem volt víz, a szobatársam meg nyitva hagyta a csapot és amikor újra lett víz, az éjszaka közepén vízcsobogásra ébredtünk és úszott az egész mosdó helyiség.
Ha még eszembe jut valami leírom. :)
2013. máj. 21. 18:42
Én Németországban voltam egy iskolai projekt keretében 3 hétig, és mi is koleszban voltunk a német diákok között! Tilos volt alkoholt bevinni! Péntek délután elmentek a németek, és vasárnap este jöttek vissza! Mi ez idő alatt ittunk, volt aki cigizett, betömtük a lyukakat a csócsón és a biliárdasztalon, és úgy játszottunk! Labdával le lett rúgva az egyik lámpa, stb..! :D Az volt a para, amikor hétfőn úgy kellett kicsempészni az üvegeket, hogy ne vegyék észre, de megoldottuk!
2013. máj. 21. 18:44
2013. máj. 21. 18:44
basszus.. ezek után nem mernék kolis lenni..! még álmomban megerőszakolnak o.O'
2013. máj. 21. 18:56
Kérdező, ez nem valami reprezentatív minta. Tegyük fel, a kolik 10%-ának 10%-nyi lakója csinálja ezeket az extra sztorikat. Csak persze a szájhagyomány útján ez terjed. -.-
2013. máj. 21. 18:56
(hm, jobban belegondolva még a 10% is sok :L)
2013. máj. 21. 18:59
19/23 A kérdező kommentje:
én ezt értem, mármint, hogy nem mindenki csinálja ezeket, csak kíváncsi voltam:) Amúgy egy elég újépítésű, modern kolinak mondják azt ahova költözök, és leginkább jó sulik tanulói laknak ott, nagyon nagy, sok iskolából vannak ott diákok.
1.A mellettünk lévő szobában valaki a falnál dugott,a fal rázkódott mintha beakarnák törni, és úgy ordibáltak mint az állatok 2.A felettünk lévő emeletről valaki kihányt az ablakon a szobatársam kihajolt,mert nem vágta mi van és telibe hányták 3. Egy csajnak szülinapja volt becsempésztek egy kecskét és páran a folyosón azon "lovagoltak",de ennek sajnos hamar vége lett
2013. máj. 21. 19:15
Kapcsolódó kérdések: