Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit lehet tenni? Help.
Figyelt kérdés
Van egy srác, osztálytársam, és már kb egy éve járni akart velem, és megpróbáltuk de nem jött össze, most megint szerelmes belém, de most már a legjobb barátnőmbe is... Én nem vagyok féltékeny, mert nem tudom h mit érezhetnék iránta a barátnőm se akar járni vele, de ő valamelyikünkkel igen, szívünk nincs lekoppintani, mert barátságból bírjuk, megmondani már megmondtuk neki, hogy csak barátság, de azóta is járni akar. És jó barátnak tartom őt. Help!2009. okt. 3. 17:04
1/6 A kérdező kommentje:
utolsó mondatba És = Én (és a barátnőm is)
2009. okt. 3. 17:06
2/6 A kérdező kommentje:
lécci válaszokat! Help!!!!!!!!!
2009. okt. 3. 18:02
3/6 anonim válasza:
egyszerre szerelmes két csajba?:D ez a srác még vagy nagyon gyerek, vagy nagyon kanos, vagy hármasban akarja...:D mondjátok meg neki mind a ketten, hogy ez így nem pálya, részetekről csak barátság és kész. 17/L
4/6 A kérdező kommentje:
PLS ne ilyen komikat h a srácot cikizitek, mert jófej, és bírjuk....
2009. okt. 3. 19:16
5/6 anonim válasza:
Szia :)
Szerintem nyugodtan megmondhatjátok neki, hogy nem szeretnétek összejönni vele. Ha igazi barát, megérti, ha viszont nem, akkor nincs is értleme vele jóban lenni.....
6/6 A kérdező kommentje:
Megértette, de akk is "piszkál" minket és van mikor ez nagyon zavaró. (nem mindig)
2009. okt. 5. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!