Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Áruljátok el, van-e még olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Áruljátok el, van-e még olyan hely, ahol nem neten élnek az emberek?

Figyelt kérdés
Ahol nem az számít kinek hány lájkja van a képe alatt, hanem hogy kimegyünk és milyen élményeket csinálunk? Hol van ez a hely?
2013. máj. 21. 16:29
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Remélem nem Dél-Koreára gondolsz, akkor elég buta vagy...
2013. máj. 21. 18:20
 12/14 anonim ***** válasza:
Gyere a tengerpartra, én mikor ott vagyok tojok a netre, lehet fürdeni, biciklizni, kempingezni. és nyáron ráadásul egy csomó ember van ott, minden nap lehet új haverokat szerezni.
2013. máj. 21. 18:28
 13/14 anonim ***** válasza:

Pl. a buddhista szerzeeteseknél.

Amúgy nekem sincs facebook-om.

2013. máj. 21. 18:34
 14/14 anonim válasza:
Igen, van. Egy kis szigeten, nem tudom pontosan hol, élnek olyan emberek, akik megmaradtak kb az őskorban. Barbár módra viselkednek, régi szúrófegyvereket használnak, vadásznak hogy élelmet szerezzenek.. Vannak ilyen fejletlen helyek, de ahol már elterjedtek ezek, ott már nem nagyon élnek nélküle, ha van rá pénz.
2013. máj. 21. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!