Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szappanopera filling; Mit csináljak?
a szó, amit keresel feeling.
és ezzel a felfogással meg sem érdemled.
Te komolyan ennyire felszínes sötét paraszt vagy?
Ha valaki szerelmes, akkor mindegy hogy néz ki a másik. Annak örülj, hogy neki tetszel.
Képzeld, én is azt hittem, h csak szórakozik velem a srác, aki tetszik nekem. Sokkal jobb pasinak gondoltam, nem hittem h akár csak szóba állna velem. Meg ő alapból is ilyen volt, csak szórakozott a lányokkal. De valamiért volt egy olyan megérzésem, hogy meg kell próbálni vele, mert bármi kisülhet belőle, max el kell viselnem plusz egy csalódást, tehát próba szerencse.
Hát meg is próbáltuk, és hatalmas szerelem lett belőle. Miatta hagytam el az előző páromat, vele veszítettem el a szüzességemet, vele terveztük a jövőnket, a leendő gyermekeinket, mindig együtt voltunk, HÁROM éven keresztül. Amikor aztán elmúltak az érzelmeim, és szakítottam vele. Ő nagyon ki van bukva azóta is, mert még mindig szerelmes belém. De boldog vagyok, h belementem, mert fantasztikus 3 évem volt vele. Ez ilyen. Meg kell próbálni. Egyébként feljavította az önbizalmamat ezalatt a 3 év alatt, rájöttem, h nem is vagyok csúnya, sőt, talán jobb is vagyok, mint ő külsőleg. Tehát lehet, h csak önbizalomhiányod van. DE persze az is lehet, h tényleg csak szivat. Mindenesetre sztem egy próbát megér. Azt azért megkérdezheted tőle, hogy szivat-e.:D Hátha érdekesen reagál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!