Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi a véleményetek az ilyen öltözködésről? (képek lenn)
Mindig csak a két átmenetet hallom, hogy van a "rendes" lány, akinek nincs kinn semmije, amolyan barátnő típus, és vannak a ribik, akik miniszoknyát/rövid shortot hordanak. Az utóbbi két ruhadarabot szerintetek csak ribi módra lehet viselni?
(középső)
épeszű ember nem hord ilyet, legalábbis én még nem láttam
ez nem ribiség hanem idiótaság
Ez borzasztó ruha..
De persze lehet normálissn is viselni.
te ezek kegyetlen undorítóak
minek kell hasig fölhúzni?ocsmány a fazon öreges
na meg nem minden nő ribizli aki rövid szoknyát vagy nadrágot hord
a szoknya nőies és a csinos combokat formás popsit emeli ki ahogy egy két rövid nadrág is
Attól még nem ribanc valaki ha van mit kiemelnie CSAK ne szóljon le másokat azért mert nem hasonlítanak rá
Én ugyan lány vagyok, de a 2. képen lévő rövidnaci-harisnya-cipő kombót simán fel szoktam venni, a 4. képen lévő összeállítás is jó, meg az utolsó képen a középső is, viszont ezek a térdig/combig érő harisnyák nem tetszenek, meg az a kék virágos szoknya sem.
A kérdést kár volt ide kiírnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!