Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolnál a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnál a helyemben?

Figyelt kérdés

A volt legjobb barátom, minta a testvérem lett volna.. mikor elballagtunk konkrétan otthagyott néha beszéltünk de semmi más..nem találkoztunk semmi..mikor mondtam neki, hogy találkozzunk mindig mondta h oké de aztán, hogy enm jó meg ilyesmi..mikor szükségem lett volna rá (család miatt, egyedül maradtam kb..öngyilkos akartam lenni, nem volt senkim akire számíthattam volna) akkor nem volt ott nekem..nem keresett mikor mondtam, hogy baj van akkor kb le se szarta..vagy "átpasszolt" másnak.. nem beszéltünk nagyon sokáig..most elkezdtünk beszélni de megint csak ha én írok akkor de csak kb 2 percet..

Elmondtam neki most mindent mennyire fájt, mennyire rossz volt..és, hogy már nem vagyunk olyanok mint régen..

erre annyit reagált, hogy tényleg nem..és hogy ő egy szar, rossz ember..de nem tudok rá haragudni..tudom, hogy kellene mert ilyet nem tesz egy barát..de nem megy..túl fontos nekem ahhoz..de én neki nem..és ez szar..azt mondta változtat..de valahogy nem tudom tényleg fog-e..

ilyenkor meg kéne neki bocsátani és "elfelejteni" az egészet?..vagy nem tudom..

2013. máj. 20. 19:56
 1/9 Csonti95 xD ***** válasza:
Szerintem már nem igazi barát. Szerinted?
2013. máj. 20. 20:01
 2/9 anonim ***** válasza:
Elfelejteném ezt az embert, és nem állnék szóba vele a kötelező köszönésen kívűl.
2013. máj. 20. 20:02
 3/9 anonim ***** válasza:
2+ De az is lehet, ismerve magam: átlépném egy szó nélkül.
2013. máj. 20. 20:02
 4/9 Csonti95 xD ***** válasza:
A köszönés mióta kötelező?
2013. máj. 20. 20:08
 5/9 A kérdező kommentje:

az a baj, hogy nekem régen a világot jelentette..ő volt az aki mindig ott volt..és ezért is esik nagyon szarul., hogy mikor minden összedőlt ő eltűnt..

nem tudom ezt megtenni vele hogy leszarjam..de megtette..

nem menne már, hogy felhőtlenül mindent elfelejtsek..

de leszarni sem tudom.

2013. máj. 20. 20:09
 6/9 anonim ***** válasza:

Te sokkal jobban ragaszkodsz ehhez a "barátsághoz", ami valójában nem barátság, mint a másik. Van ilyen, sajnos, szinte mindenkivel előfordul.

Az oké, hogy nem tudsz rá haragudni, de ne is írogass neki. Nem vagy olyan fontos a számára, hogy valóban törődjön veled, ami egy barátság alapja kéne, hogy legyen. Ezt el kell fogadni, és tovább kell lépni, mint egy szerelmi szakításnál. Ne várd tőle, hogy változzon, mert a viselkedése azt tükrözi, ami benne van, vagyis, lehet hogy meg tudja játszani magát egy rövid ideig, de attól még _valójában_ nem fogod érdekelni, és ezen nem lehet változtatni se szép szóval, se akarattal, se semmivel.

Lehetséges, hogy részéről azt történt, hogy túlnőtt a kapcsolatotokon, tizenéves korban megesik, és nem lesz rossz ember ettől, de azt gondolom, hogy felesleges ezt erőltetni.

2013. máj. 20. 20:09
 7/9 anonim ***** válasza:
Senki sem akar egy folytonos nyafogógép barátja lenni. Abban mi az élvezet?
2013. máj. 20. 20:14
 8/9 A kérdező kommentje:
Szerintem ez a "barátság" a süllyesztőben vész el..
2013. máj. 20. 20:15
 9/9 A kérdező kommentje:
Nálam erősebb embert szerintem te életedben nem láttál még.. De képzeld nálam is van amikor telicsordul a pohár.. De az dobja rám az első követ aki sosem borult még ki.
2013. máj. 20. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!