Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Este önkielégitettem most meg fáj ott lett, Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Segédeszközt is használtam, most meg eléggé viszketős érzés. Mit csinálhattam rosszul??2009. okt. 3. 12:28
1/5 anonim válasza:
valami kis fertőzés. pl megtisztíthattad volna a segédeszközt
2/5 anonim válasza:
jaja, fertőzés. gratulálok. hülyeségeket ne dugdoss fel magadnak, hameg vibrid van, tisztísd meg talán mielőtt feltennéd
3/5 anonim válasza:
Az is lehet, hogy valahol vmit felsértettél... Miféle segédeszköz volt? Ha pedig megtisztítottad legközelebb húzz rá egy gumit is..
4/5 anonim válasza:
Azt csináltad rosszul, hogy nem engem hívtál inkább fel! :-)
5/5 anonim válasza:
törd el a kezed akor arra koncentrálsz nem oda le XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!