Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Zavar az titeket ha a lány az egész testét borotválja?
Figyelt kérdés
2013. máj. 20. 17:41
11/17 A kérdező kommentje:
Annyi pénz a világon sincs,egyébként a hosszútávú terveim között szerepel,de csak apránként.
2013. máj. 20. 18:20
12/17 anonim válasza:
13/17 anonim válasza:
Inkább gyantázz, vagy epilálj! A borotvától megerősödik a szőröd, mint a gyantától/epilátortól gyengül (idővel).
14/17 genszorny válasza:
Ha kílóg a mellbiimbódból egy szőrszál azt tépd ki!A seggluúkad bejáratát szörtelenitsd mert nincs rosszabb mikor hátúlról nyallak és az orromat vágja a kakilobejáratodat körűlölelő dzsungelbozót!
15/17 anonim válasza:
nyugi! én is ebben a problémában vagyok...és tényleg szőrös még a hasam is..a gyantát kipróbáltam,de őszintén lehet hogy én vagyok béna,de sz*rt sem ért. így gondoltam,amíg strandszezon van addig borotválom a hasam és a hátam is (a közepéig lenttől szőrős,de nagyon!! :@) na meg ha lesz barátom,jelenleg nincs. amúgy az epiláláson gondolkoztam,attól függ, mennyire megy ilyen érdekes testrészen.
a borotva még azért is rossz,mert pár nap múlva ott van megint,és tényleg ráadásul szúr is.
16/17 anonim válasza:
Az nagyon hülye aki a szőrös lábú videót feltette. Fekete hajú csaj vörös lábszőrrel? Filmen össze lehet vágni mindent.
17/17 anonim válasza:
A barátnők is szinte mindenét borotválja!
Teljes láb,méga lábujjait is. Teljes kar,has,hát,fenék,stb.
Eleinte kicsit zavart,de már megszoktam,nincs ezzel semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!