Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, milyen álmotok pasija?
Sziasztok, a választ 2 pontban kérem, ez egy anonim felmérés, aki segít, annak anonim köszönöm.
Tehát a szempontok:
- Miket találtok fontosnak egy pasiban?
- Ti milyen stílust képviseltek?
Mint látjátok nem is olyan kötött a kezetek, lehet rizsázni :D, kíváncsian várom a válaszokat!
1.)Külsőleg: Hosszú, hullámos, barna/szőkés barna haj, max 185 cm, kicsit izmos, de ne izomkolosszus, lehetőleg legyen egy kis szakálla, mert az férfiassá teszi:D Teljesen naturálisan öltözködjön, értem ezalatt, hogy ne adjon sokat az öltözködésre, mert aki férfi, az mindenben férfi:D
Belsőleg: Legyen érzékeny, vicces, ne beszéljen túl sokat, de ne is hallgasson nagyokat. Szeresse a művészetet, szeressen gondolkodni (de ne az én rovásomra..ha túl sokat elmélkedik a kapcsolatunkról és mindig lelkizik, akkor az rettentő idegesítő tud lenni), viselkedjen férfihoz méltóan, legyen határozott és néha irányítson.
2.) Én nem sorolom magam semmilyen stílusba, nőiesen öltözködöm, de vagányan.
17/L
Hát én elég válogatós vagyok, ezért nincs is senkim már 5 éve. Külső: legyen alacsony (160-175 cm), vékony, lányos arcú, hosszú hajú, az a "b*zis" típus. :D Belsőre meg legyen kedves, aranyos, jó humorú. Ja és ami fontos még hogy szeresse a macskákat! Ja és ezek az alap elvárásaim egy pasival szemben és nem engedek belőle. :D
Én pedig rocker vagyok... világ életemben az voltam. Bár külsőre inkább valami szőke goth-féle vagyok.
Az ideális férfi legyen szőkésbarna, vagy barna vagy fekete, és kék szemű ....és úgy nézzen rám, hogy remegjen a térdem tőle:-)))
Magasság: 170-180 között én is pici vagyok:-)
De nem a külsőségek a fontosak.
Amit utálok, az a piercing, a fülbevaló, a hosszú haj....
L/27
ja igen és az én ideálom is szeresse a macskákat:-))))
Előző voltam
Hm, amikor először találkozok egy pasival, akkor eldől minden. Hogy milyen a külseje (gondolok itt szemszín, hajszín testalkat stb) az teljesen mindegy. A lényeg, hogy mély, nyílt és egyben csintalan tekintete legyen, olyan amiről nem tudom levenni a szememet. Az sem árt, ha magasabb, de nem feltétel, csak ne legyen fél fejjel alacsonyabb, mert az már zavar. Persze legyen ápolt, ez alap, de hogy milyen ruhákat hord, hol vásárolja azokat, az teljesen mindegy, csak hozzá illőek legyenek.
A belső tulajdonságok a döntőek általában, itt gondolok olyanra, hogy természetesség, őszinteség, szókimondóság, igazságérzet, humorérzék ezeket megspékelve egy kis kattantsággal. :)
Én nem tudom kategóriába sorolni magamat, és nem is akarom, de kb hasonló tulajdonságokkal rendelkezek, mint a fent leírtak.
27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!