Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik női borotva hab?
Figyelt kérdés
Valaki használ közülletek?(intim részre..)
mert ha simán borotválom mindig kipattog..fontos:) kérlek normális válaszokat!17/L
2013. máj. 19. 19:18
1/4 anonim válasza:
Igen létezik!
Én használok és szerintem nagyon jók, sokkal puhább lesz a bőr és nem is szárad ki a borotválkozástól annyira :)
2/4 anonim válasza:
persze,keress a dm-ben vagy a rossmann-ban. ha kipattog a bőröd,akkor utána babahintőporozd be egy kicsit,az csökkenti a szőrtüszők gyulladását
3/4 anonim válasza:
mindneképp kenj rá valamit. Csak ugy minden nélkül tilos borotválkozni. én simán tusfürdőt szokta, vagy az intim mosakodót. Az is bőven elég nem kell külön hab. De valami muszáj.
4/4 anonim válasza:
Ha kipattog, tök mindegy a borotvahab is. Nekem is kipattog, és én már csomó dolgot kipróbáltam rá. A kipattogás oka, hogy baktériumok kerülnek az úgymond sérült szőrtüszőkbe, és gyulladást okoznak. Erre a borotvahab nem megoldás sajnos. Van, akinek érzékenyebb a bőre, azoknak begyullad, akiknek meg nem érzékeny, azoknak nem gyullad be. Fertőtlenítsd borotválás előtt is, és utána is, és a borotvát is, ezzel kicsit csökkenteni lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!