Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ilyen alkatú lányok még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen alkatú lányok még felvállalhatóak? V már nem szivesen mutatkoztok együtt ennyire kövér lánnyal?

Figyelt kérdés
2013. máj. 19. 19:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
70%
Megsúgom neked, hogy ha a kérdező jól érezné magát ennyi pluszkilóval, akkor magasról leszarná, hogy ki mit gondol róla. De Ő is érzi -jogosan-, hogy ez nem az az alkat, ami a legtöbb srácnak bejön.
2013. máj. 19. 19:28
 12/19 anonim válasza:
37%
Bocsi, nem bunkó akarok lenni,de én "vékonyabb" vagyok(legalább is pár kilóval könnyebb) és azt mondják, hogy kövér vagyok.Pedig szerintem csak a van mit fogni rajtam kategória...és szerintem kép alapján te is ide sorolható vagy
2013. máj. 19. 19:30
 13/19 anonim ***** válasza:
78%
Miért nem lehetne felvállalható? Nézd meg az utcán, hogy mennyi duci nőnek van párja.
2013. máj. 19. 19:31
 14/19 anonim ***** válasza:
75%
Én őszinte ember vagyok. Kicsit adhatnál le tény. De attól még próbálkoznék nálad. 20F
2013. máj. 19. 19:50
 15/19 anonim ***** válasza:
94%
hát nem tudom. én lány vagyok, felsőtestre kb olyasmi, mint te, de a lábaim vékonyabbak. így is van rajtam legalább 20 kiló felesleg, bár ezt ránézésre senki sem mondaná meg. én dolgozom rajta, mert engem nagyon zavar.
2013. máj. 19. 19:55
 16/19 anonim ***** válasza:
61%
Teljesen normál testalkatod van. Csak egyeseknek csak az a nő, aki fintnesslédi 0 felesleggel. De hát nem így van.
2013. máj. 25. 22:40
 17/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod :)
2013. máj. 26. 14:31
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem is vagy kövér! :D Nekem is kb ilyen testalkatom van,csak van egy kis izmom a karomon,mivel sportolok karra (inkább nem mondom el,hogy mit XD szerintem vicces,és nem hinné el senki)

15/L :)

2013. máj. 30. 22:30
 19/19 A kérdező kommentje:
mondd el nyugodtan,lehet h én is kipróbálom :)
2013. máj. 31. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!