Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akadály egy párkapcsolatban, ha nem túl jó a családom?
Veled fog járni és nem beköltözni hozzátok.Nyílván akkor kevesebbet fog hozzátok menni.
Ez nem akadály
Veled akarnak majd valamit,nem a családoddal,szóval nem.
És hidd el,hogy annél sokkal rosszabb is lehetne,mint,hogy veszekednek.
Kérdező:
Én sohasem törödtem ezzel. Mikor a barátnöm otthon volt nekem csak ö létezett, és volt ennek a fordítottja is, mikor én voltam olyan lánynál akiknek a szülei hasonlóképp marták egymást. De ilyenkor is inkább arra a lányra koncentráltam aki miatt abban a házban voltam.
Igen volt hogy néha akadályozott, mert pl növérem közelébe nem szivesen viszek olyan lányt aki azt mondja, hogy a barátnöm. Nem mintha félnék a cikis sztoriktól hanem mert tudom, hogy a nővérem a Szüzmáriát is képes lenne 5 perc leforgása alatt elrontani. :) Nekem ez nem kell, ezért is nem engedem a családomat közel a barátnöimhez. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!