Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a barátom a közelben van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátom a közelben van nem merek elmenni kakilni, félek hogy hangos lesz vagy el pukkantom magam. Cikinek érezném. Van még valaki így ezzel? 20/L

Figyelt kérdés
Volt már hogy nagyon kellett és nem mertem elmenni,mert féltem esetleg hangos lesz,vagy elfingom magam közben.Biztos kiábrándító lenne hallani ahogy hangosan visszhangzik a puki a wc csészébe,vagy esetleg erőteljesebben jön ki a kaki.:))
2013. máj. 19. 13:16
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%

Ez teljesen természetes dolog, ezen soha nem paráztam. Ha kakilnom kell, akkor elmegyek. Ha kakilás közben finganom kell, fingok, és nem érdekel hogy mennyire visszhangzik. Ezen próbálj hamar túllépni, mert így sok kellemetlen élményben lesz részed.

27/L

2013. máj. 26. 13:13
 12/14 anonim ***** válasza:
A 10es válaszon HÁNYOK :S
2013. nov. 25. 23:57
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha ezért elmarasztal,írd meg a címét!
2015. dec. 27. 17:17
 14/14 anonim ***** válasza:

#9-es! tudja egyedül hogy kell ügyesen szarni!

ja?...meg én....

2015. dec. 27. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!