Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan tudhatom, hogy társkere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom, hogy társkereső oldalakon kiben bízhatok meg?

Figyelt kérdés
2013. máj. 19. 01:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Onnan hogy senkiben
2013. máj. 19. 01:16
 2/7 anonim ***** válasza:
még magadban sem, ismerkedj buliban, ott legalább tuti, hogy ki az/hogy néz ki stb..
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de én a helyedben inkább elfelejteném a társkereső oldalakat.
 4/7 anonim ***** válasza:
Van mikor még a társkereső oldalban sem bízhatsz.
2013. máj. 19. 01:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Igazából sehogy. Legfeljebb a megérzésekben bízhatsz.
2013. máj. 19. 01:17
 6/7 anonim ***** válasza:

a levelezésből lehet ezt érzékelni ki milyen, szövegalkotás, forma, bizonyos kifejezések használata és persze megérzés is

a szöveg menete is sokat elárul,

ehhez kell némi emberismeret, az segíthet N

2013. máj. 19. 01:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Az előttem szóló véleményén vagyok.

Amúgy meg senkiben sem szabad bízni, csak majd az első találkozás után.

Egyszer az egyik társkeresőn megismerkedtem egy lánnyal és minden szép és jó volt míg rátértünk a találkozó megbeszélésére.

Azt írta, hogy megadja számát és töltsek rá pénz, hogy ő felhív mert szeretné hallani a hangom és így megbeszélni a találkát.

Visszaírtam, hogy nem most jöttem le a falvédőről, hogy csak úgy két kedves szóért pénz küldjek egy olyannak akivel még csak nem is találkoztam.

Erre már nem jött válasz.

Nem akarlak lebeszélni, ez csak egy kirívó eset volt.

Tehát csak óvatosan. :)

2013. máj. 19. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!