Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted mit csináljak? Nem tudok dönteni. Lent info!
Figyelt kérdés
Szóval.. már 1 éve van barátom, de már nem olyan jó a kapcsolatunk,ill ő még mindig szerelmes belém,elmondása szerint,de ennek ellenére sokszor bunkózik velem,és már nagyon elegem van.Szeretem még,mert sokszor kidobtam már de mindig újra összejöttem vele,mert nagyon nagyon hiányzott.Volt amikor 3napig szenvedtem,s utána elmentem ide-oda és már nem is hiányzott annyira,szóval túltettem volna magam rajta(bár még eszembe jutott néha néha),csak mások mondták,hogy hogy szenved,ezért kibékültem vele...igen,sajnálatból..mert szeretem végülis,nem akarom,h neki rossz legyen!Amit most már megbántam,mert most jobban szeretem,de képbe jött egy másik srác,aki már 2éve tetszik nagyoon,sőőt több annál!!Ő KELL!!!Szóval most nem tudom mit csináljak,mert a barátom már a közös jövőnket tervezi(24éves)...MIT TEGYEK?? SZAKÍTSAK VELE??2009. okt. 2. 19:36
1/5 anonim válasza:
Nézd, inkább még most szakíts vele, mielőtt elkezdenétek a "közös jövőtöket", minél tovább húzod, annál rosszabb lesz.
2/5 anonim válasza:
Jaja, a végén meg majd megcsalod és te leszel a r*banc, úgyhogy még most tisztázd, zárd le.
3/5 anonim válasza:
Szerintem szakíts vele, mert azért valljuk be a mostani kapcsolatod nagyon nem az igazi!Ha meg nem szakítanál vele, és a másik srác járna valakivel, a te kapcsolatod meg megromlana még jobban, akkor mef enne a fene, hogy miért nem őt választottad.
Bár te tudod......
4/5 anonim válasza:
Én mikor szánalomból voltam együtt valakivel, utána nagyon megbántam! Úgy éreztem az ő és az én életemből is elvettem az időt (szeretett engem, de én őt már nem). Szerintem a mostani barátoddal már nem fogod olyan jól érezni magad, mint a másik fiúval érezhetnéd, akire mint mondtad, vágysz :)
5/5 nicol90 válasza:
Lépj és hagyd ott a francba!Ennek értelme már nem sok van és ezt te is beláthatod!A másik pasit meg szedd fel ez lesz a legegyszerűbb!A volt barátod meg majd túlteszi magát rajtad:D!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!