Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 15 éves lány és egy 25 éves fiú?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éves lány és egy 25 éves fiú?

Figyelt kérdés
ha a szülők beleegyeznek az együttjárásba még úgy is gáz??:S nagyon szerelmes vagyok belé:)) 15/L
2013. máj. 18. 23:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Fogadjunk hogy a srác szűz vagy nem volt barátnője gyerekkorában és most akarja bepótolni azt a korszakot

10 év korkülönbség ebben az esetben szerintem gáz.Az más lenne ha te lennél 25 ő meg 35 de így...hivatalosan ez nem pedofília de nálam az ilyen személy annak számít

2013. máj. 18. 23:18
 12/18 anonim ***** válasza:
Szerintem gáz... ennyi idősen ez sok!
2013. máj. 18. 23:23
 13/18 anonim ***** válasza:
Ha a srácnak kiesett a "tiniszerelmek korszaka" akkor az a hajó elment, 25 évesen nem lehet már bepótolni. Ilyen fiatalon 10 év az rengeteg. Ha van eszetek akkor holnap szakítotok.
2013. máj. 18. 23:26
 14/18 anonim ***** válasza:
Egy 25 éves férfinek már vannak olyan igényei, amik szerintem neked még elég koraiak lennének. Szóval igen, ez nem túl jó ötlet, de igazából a te életed, a te döntésed. Csak aztán nehogy csalódj...
2013. máj. 18. 23:39
 15/18 anonim ***** válasza:

Akkor most közelítsük meg másfelöl a dolgot:

Adott a 15 éves lány, aki nem egy 25 éves pasiba szeret bele, hanem egy mondjuk nála csak 1 évvel idősebbe. Szépen összejönnek mondjuk randizgatnak 1-2 hónapot, jól összemelegednek és mondjuk (jó esetben) fél év után úgy döntenek, ideje kicsit komolyabbra fordítani a dolgot, és lefekszenek egymással.

Na ez jobb?

King Kong: MARADJ MÁR HALOTT! :)

2013. máj. 19. 02:37
 16/18 moosenstein ***** válasza:
"tulipan taposo!" muhahahaha XD
2013. máj. 19. 10:01
 17/18 anonim ***** válasza:

Problem?

Am az én szemembe egy ilyen csaj már leírta magát, mert ez, hogy ennyivel idősebb pasira hajt, gyerekes viselkedésre vall. Mellesleg tud felvágóskodni barátnőinek.

És én az ilyet nagyon nem támogatom.

2013. máj. 19. 10:58
 18/18 anonim ***** válasza:

inkább a srác részéről gáz, de ha én lennék a helyébe még örülnék is neki vmér ha lepedóznának, különlegesnek érezném magam

F19

2013. máj. 19. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!