Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szex közben megkérne a párod, hogy suttogj csúnya dolgokat a fülébe, mit mondanál? :D
Figyelt kérdés
2013. máj. 18. 21:24
11/24 A kérdező kommentje:
hát, köszi az eddigi válaszokat :D De én komolyan kérdeztem, mármilyen meglepő, bob68 :D
mármint ilyenkor mit kell mondani, mocskos szavakkal, minél részletesebben felvázolod neki, mit fogsz veled csinálni vagy mi?
2013. máj. 18. 21:30
12/24 A kérdező kommentje:
*mit fogsz vele csinálni? (bocsi :)
2013. máj. 18. 21:31
13/24 anonim válasza:
Én nem tettem meg, mert nem szeretek csúnyán beszélni. Ő egy darabig kért rá, majd azt mondta, nem vagyunk egymáshoz valók, és lelépett.
14/24 A kérdező kommentje:
Utolsó, sajnálom :(
Egyébként én is valahogy így vagyok ezzel, nem szeretek csúnyán beszélni...igaz, néha szoktam, de csak ha mérges vagyok, egyébként nem nagyon...és most épp emiatt tettem fel a kérdést is, mert én se szívesen lennék benne ilyenben.
2013. máj. 18. 21:38
15/24 anonim válasza:
Köszi a sajnálatot, de talán jobb így. Nem kell egy életen át trágárságot hallgatni, mert már az életben is egyre többször engedte el magát.
16/24 A kérdező kommentje:
Igaz...ilyen alakok miatt én se sajnálkoznék (már bocsi)
2013. máj. 18. 21:59
17/24 anonim válasza:
- Egy híd statikai számításainak az elrontása - na, az nagyon csúnya dolog
vaaagy:
- Liftben fingás
- Daewoo Matiz
...
18/24 A kérdező kommentje:
:D
2013. máj. 19. 08:44
19/24 Johnny696 válasza:
Pld.: nyilvanos WC a Deli-pu.-on, a Kiszel Tunci (mar mas is irta, de az nagyon utos), vasarnapi konyha 11:30-kor, plebanos kisfiuva/kislannyal, kiskutya a nagymamaval, nagykutya a kismamaval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!