Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Összejönnétek olyan fiúval is akinek az a munkája, hogy tüzijátékokat lő fel ünnepségeken, rendezvényeken és ez a munkája?
Figyelt kérdés
Összejönnétek ilyen férfivel is aki ilyen helyen dolgozik?2013. máj. 18. 19:11
11/17 anonim válasza:
Nem gáz az, ha valakinek ünnepnapokon is dolgoznia kell, ez igazán nem lenne probléma.
12/17 anonim válasza:
ez milyen hülye kérdés, de tényleg
hány munkakör van, aminek semmiköze az ünnepnapokhoz, sok van, nem ettől függ lesz-e barátnőd, ha Te vagy a fiú
szóval igen N
13/17 anonim válasza:
Neked nem pasi kell, hanem rajzlap, meg színes ceruza.
14/17 anonim válasza:
Ez miért is befolyásolna a kapcsolatban? Nem tudom, lemaradtam valamiről? Miért kérdés ez?
15/17 anonim válasza:
Ez miért lenne gond??? nem is értem. Rengeteg melo van amit ünnepnapon is el kell végeznie valakinek. pl: eü dolgozó, rendőr, tűzoltó, pincér, szakács, benzinkutas, éjjel-nappali közértes, báemi melo ahol ügyelet van(elmű, gázművek, csatornázás), börtönőr. Tényleg sok iylen szakma van. Eleve miért olyan nagy szám az aug 20??? nem ez a legfontosabb ünnep az évben. Sok ember karácsonykor is dolgozik.
16/17 anonim válasza:
Ja és sok ember nemhogy ünnepnapokon nincs otthon, hanem eleve akár hetekig, napokig. pl kamionos, pilóta, katona.
Ne haragudj kérdező hány éves vagy hogy ilyen eszedbe jut hogy ez gondot kéne hogy okozzon???
17/17 anonim válasza:
Igen,összejönnék vele,ha tetszik,meg ha most nem egy biztonsági őr pasi tetszene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!