Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden lány ilyen előítéletes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden lány ilyen előítéletes?

Figyelt kérdés

17 éves fiú vagyok.Sokat sportolok,edzőterembe is járok,de mellette csellózom is vagy 10 éve.

A problémám,az,hogy a lányoknak ez összeegyeztethetetlen.Amikor csellóval voltam a villamoson,akkor azt mondták rám,hogy "aranyos az fiú,biztos okos is,csak kár hogy a zenészek olyan kis puhánykák"

Nem tudom,ezek hova tették a szemüket? Széles vállam van,átlagosnál izmosabb kar,domború mellkas..

Másodjára meg pont ez volt a baj:akkor azt mondták,hogy "nézd milyen izmos.Kár hogy az izmos fiúk általában izomagyak." -Nem tűnt fel nekik,hogy Csehov-novellákat olvasok..

Minden lány ilyen előítéletes? Ha izmos valaki,akkor rögtön sötét,ha zenél valaki,akkor rögtön puhány

? Ennyire elvakítanak mindenkit az előítéletek?

17/F

Na biztos nem mindenki,de eddig csak ilyennel találkoztam..

2013. máj. 18. 13:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Hehee:) hát előítéletek vannak, de ha megismerjük a másikat biztosan változik a véleményünk:)) És igeen, valóban ebben a korban ilyenek vagyunk:$$ 15/l
2013. máj. 18. 13:47
 12/19 Csonti95 xD ***** válasza:
Ha nem csellóznál és nem is gyúrnál, biztos más véleménnyel lennének rólad :D
2013. máj. 18. 13:48
 13/19 anonim ***** válasza:
A lányok már csak ilyen felszínesek.
2013. máj. 18. 13:52
 14/19 anonim ***** válasza:

Ne törődj velük, tökéletes vagy, csak kár, hogy ilyen fiatalka vagy. :D

21/L

2013. máj. 18. 13:55
 15/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom,miért nem olvasta el senki az utolsó mondatot..nyilván tudom hogy nem minden lány ilyen,DE eddig csak ilyenekkel találkoztam.
2013. máj. 18. 13:58
 16/19 anonim ***** válasza:

na de miért érdekel mások véleménye?

az a fő hogy Te jól érezd magad a bőrödben,és akkor majd a csajok is jobban fel fognak rád figyelni ;) 15/L

2013. máj. 18. 14:24
 17/19 anonim ***** válasza:

"nyilván tudom hogy"

Nyilván. Persze.

Akkor miért kérdezed?

2013. máj. 18. 14:37
 18/19 anonim ***** válasza:

Lányként vagyok rajzos, művészlélek, de azért figyelek a testemre is.

Bár kölyökképem van, sokan néztek már felnőttnek, suliban tanárnak(pedig szinte ez az egyetlen foglalkozás, amit még nem tervezgettem a későbbiekre XD)

Nyugi, lesz majd egy szép, kedves, intelligens lány, aki egyaránt értékeli a testedet és a komolyságodat, intelligenciádat is.

17/L

2013. máj. 18. 17:37
 19/19 anonim ***** válasza:

Hát a tizen-huszonéves lányok többsége elmebeteg.

Nekem szimpatikus vagy ez alapján, szóval biztos vagyok benne hogy más lánynak is bejössz / be fogsz jönni.

19/L

2013. máj. 18. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!