Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden lány ilyen előítéletes?
17 éves fiú vagyok.Sokat sportolok,edzőterembe is járok,de mellette csellózom is vagy 10 éve.
A problémám,az,hogy a lányoknak ez összeegyeztethetetlen.Amikor csellóval voltam a villamoson,akkor azt mondták rám,hogy "aranyos az fiú,biztos okos is,csak kár hogy a zenészek olyan kis puhánykák"
Nem tudom,ezek hova tették a szemüket? Széles vállam van,átlagosnál izmosabb kar,domború mellkas..
Másodjára meg pont ez volt a baj:akkor azt mondták,hogy "nézd milyen izmos.Kár hogy az izmos fiúk általában izomagyak." -Nem tűnt fel nekik,hogy Csehov-novellákat olvasok..
Minden lány ilyen előítéletes? Ha izmos valaki,akkor rögtön sötét,ha zenél valaki,akkor rögtön puhány
? Ennyire elvakítanak mindenkit az előítéletek?
17/F
Na biztos nem mindenki,de eddig csak ilyennel találkoztam..
Ne törődj velük, tökéletes vagy, csak kár, hogy ilyen fiatalka vagy. :D
21/L
na de miért érdekel mások véleménye?
az a fő hogy Te jól érezd magad a bőrödben,és akkor majd a csajok is jobban fel fognak rád figyelni ;) 15/L
"nyilván tudom hogy"
Nyilván. Persze.
Akkor miért kérdezed?
Lányként vagyok rajzos, művészlélek, de azért figyelek a testemre is.
Bár kölyökképem van, sokan néztek már felnőttnek, suliban tanárnak(pedig szinte ez az egyetlen foglalkozás, amit még nem tervezgettem a későbbiekre XD)
Nyugi, lesz majd egy szép, kedves, intelligens lány, aki egyaránt értékeli a testedet és a komolyságodat, intelligenciádat is.
17/L
Hát a tizen-huszonéves lányok többsége elmebeteg.
Nekem szimpatikus vagy ez alapján, szóval biztos vagyok benne hogy más lánynak is bejössz / be fogsz jönni.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!