Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha szerelmes vagyok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szerelmes vagyok egy pasiba de ottalszok egy masiknal?

Figyelt kérdés
Szoval... akibe szerelmes vagyok (nagyon!! rengeteget sirtam mar miatta stb:/) o csak szexet akar tolem semmi tobb.. talizgatunk es ennyi megmondta nemakar tobbet de imad velem lenni. eddig nemis kezdtem lassan 1eve mas pasival mindig ra varok remenytelenul.. viszont van egy masik aki regen nagyon tetszett most par honap utan ram irt taliztunk dumaltunk. es mondta aludjak nala.. ti mit tennetek? L
2013. máj. 18. 13:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Hát így hogy a második is csak erre hajt, mi értelme lenne annak, hogy vele feküdj le?

Akkor már inkább azzal, akibe szerelmes vagy.

Bár én egyikkel se tenném, erősnek kell lenni, hozni egy döntést (jelen esetben azt, hogy nem hagyod, hogy szórakozzanak veled, és kizárod őket az életedből), aztán bármi történik, ahhoz tartani magad.

Nálam eddig ez mindig bejött, ilyen szerelmi ügyekben alaposan átgondolom a dolgot, aztán bármennyire kegyetlenül fáj, bármennyit sírok, akkor is tartom magam hozzá, és láss csodát, idővel mindig tudom, hogy ez volt a jó döntés...

Persze te azt csinálsz, amit akarsz, de ezek a srácok csak csalódást és szenvedést fognak okozni.Te tudod mennyire tudod ezt elviselni.

2013. máj. 18. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!