Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 17 évesen a 16cm hósszú és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 évesen a 16cm hósszú és 3,5-4cm vastag pénisz az átlagosnak számít?

Figyelt kérdés
2009. okt. 2. 15:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
55%
16:51 Még jó, hogy a hüvely mérete 8-10 cm közt mozog... Szűk... Gondolom nem tervezed, hogy valaha is szülni fogsz, mert nem férne ki a baba. Neked nem létezik olyan, hogy hüvely izom.
2009. okt. 2. 16:58
 12/14 anonim ***** válasza:
41%

Irónia? :D Ugyan már, ne nevettess...:)

Egyáltalán nem hiszem azt, h minden feketének nagyobb, mint a fehéreknek, nem is tudom, h szűrhetted le ezt a válaszomból. TÉNY, hogy náluk az átlagméret nagyobb, mint a fehéreknél, de attól még egy fehérnek is lehet nagy, sőt... Kettőnk közül te vagy a buta, sőt még bunkó is vagy...

2009. okt. 2. 17:20
 13/14 anonim ***** válasza:
45%

omfg hogy egyeseknek milyen problémáik vannak...lol Én még soha életemben nem mértem le, eszembe sem jutott...

Esetleg nem akarod levágni, és mérlegre tenni, hogy utána meg tudd itt kérdezni, h normális-e a súlya ?! LOL

2009. okt. 2. 21:03
 14/14 anonim ***** válasza:
Megmondom miért ne foglalkozz ezzel, de komolyan. Szóval nekem is 16,5cm. Ha ezt kimondod akkor nem tűnik soknak, ha egy nőt kérdezel, nem mondja rá, hogy nagy, ha csak elképzeli szám alapján. De amikor látja is, simán nagynak gondolja. Ugyanis az embereknek általában nem jó a szemmértékük, vagy nem olyan jó. Én nekem például nagynak találta minden lány, kérdezték is mekkora, én meg válaszolás előtt megkérdeztem, te mekkorának látod a válaszok között 18-19cm szerepelt, de volt aki 20 centisnek tippelte(nem vicc) és amikor kimondtam, hogy 16, nem hitték el. Itt meg átlagosnak, meg kicsinek mondják a legtöbben, de csak azért, mert ami valójában 14 centi, azt gondolják 16-nak. Szóval ha elképzelik, hogy 16 centi, akkor kb 14 centit képzelnek, ha látják a 16 centit, akkor meg 18-nak hiszik. Szóval ne parázz, hanem felejtsd el a centiket, mert semmi értelme, hidd el, jó méreted van, ha "csak" 15 centis lennél, az sem számít kicsinek, csak ne foglalkozz a centikkel. Hidd el, ha élőben látják, nagynak fogják találni. Ezért nem érdemes neten kérdezgetni, hogy jó e az ennyi meg annyi centi.
2012. máj. 21. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!