Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Jobban örülnétek nagyobb melleneknek, nagyobb önbizalmat éreznétek?
Sajnos mindig lesznek olyan idióta férfiak, akik adják a lovat a kismellű nők alá a "szeretem ha a kezemben elfér a melle" dumájukkal.
A kis mellű nő az olyan, mintha férfi lenne.
A nőknél a mell méret a fasziknál a farok mérettel van mindig probléma én azt mondom mindegyik legyen egy normál ne túl nagy ne túl kicsi egy optimális a kettő véglet között és akkor nincs semmi gond. Akinek nagy van az kicsit akar akinek meg kicsi van az nagyot. Ez egy jó ideig szerintem így marad.
23/F
Biztos nagyobb lenne az önbizalmam kicsit nagyobb mellekkel:(
Alig mertem megmutatni a barátom előtt, viszont vigasztal egy kicsit, hogy így is szeret.
Én meg vagyok elégedve a kis melleimmel, csak lehetne picit formásabb, de elfogadom, jó így :)
Szerencsére az önbizalmammal sincs gond, én a félelmeimet/fóbiáimat küzdeném le, csak az a baj, mindegyik olyan logikusnak tűnik, nem látom értelmét, hogy ne féljek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!