Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az alacsonya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az alacsonyabb lányokról?

Figyelt kérdés

Itt nem az érdekelne, hogy ki a szebb a magas vagy az alacsony, hanem tapasztalat, milyennek látjátok őket, mi a véleményetek róluk ...?

Pl. dinamikusabbak-e, mint a magasabbak meg ilyenek?

Ha lehet, akkor az álv@szopók, meg ilyeneket mellözzűk.

2013. máj. 17. 23:23
 1/9 anonim ***** válasza:
én 180 a barátnőm 160-165 7 éve együtt. Én szeretem ha arra vagy kiváncsi hogy ez az ágyban zavaró-e vagy máshol egyáltalán nem. Sőt..
2013. máj. 17. 23:25
 2/9 anonim ***** válasza:
nekem ugye tetszenek az alacsony lányok, pedig mondhatni magas vagyok. a tapasztalataim viszont elég rosszak! szerintem a legtöbb alacsony lányban van valami kisebbségi érzés amit változóan kezelnek...
2013. máj. 17. 23:28
 3/9 anonim ***** válasza:

Én 180, Ő 158. 30 éve szeretjük egymást!

Jó véleményem van!

F.

2013. máj. 17. 23:28
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszaitokat! :)

ma 23:28- Nagyon rátappintottál a lényegre. Ez is érdekelne:).

2013. máj. 17. 23:31
 5/9 anonim ***** válasza:
57%

Ééééés újabb kategorizáló kérdés.

Tegyük fel, találkoztál egy szentendrei pasival, akinek hatalmas farka volt, akkor az összes szentendrei pasinak hatalmas van? Nyilván nem. Vagy megismerkedtél egy szemüveges, szőke, német sráccal, akinek nagyon jó humora volt, akkor az összes szemüveges, szőke német srác humor herold? Nyilván nem.

Innentől kezdve baromság a kérdés.

2013. máj. 17. 23:32
 6/9 anonim ***** válasza:
58%
Egyetértek penelopéval, rohadtul elegem van az ilyen agyhalott, életképtelen barmokból, akik nem fogják fel, hogy az érzelmekkel kapcsolatos dolgokban nincsenek törvényszerű minták és nem lehet statisztikák alapján következtetni!
2013. máj. 18. 00:44
 7/9 anonim ***** válasza:

szerintem azt kérdezte, hogy kinek mi a véleménye, tapasztalata! nyilván akinek rossz tapasztalatai vannak velük kapcsolatban az azt fogja leírni, függetlenül ettől valóban nem sokra megy vele a kérdező, de a kérdés ez volt!

szóval az alacsony lányoktól féljetek, ha barna hajuk van és kék szemük, mert ők maguk a gonosz!

2013. máj. 18. 00:49
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Az alacsony lányok pont ugyanolyanok, mint a magasak, csak éppen alacsonyak!
2013. máj. 18. 00:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Ismerek alacsony nőket, 155 körüli. Egyáltalán nincs vele gond, egy egész nyarat dolgoztam végig vele. Tök pörgős, meg energikus. Emellett tetszik külsőre is... Nem mellesleg gépész-mérnöknek tanul. :D
2013. máj. 18. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!