Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Itt gyk-n keresztül ki lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt gyk-n keresztül ki lehet alakítani barátságot? 15/l

Figyelt kérdés

2013. máj. 17. 19:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

én meg ismertem itt olyan valakit :$

aki 2 mondatával jobb kedvre tud deríteni és egyszerűen nagyon szeretem(L) :)

2013. máj. 17. 19:51
 12/21 anonim ***** válasza:
persze
2013. máj. 17. 19:51
 13/21 anonim ***** válasza:
Én is megismertem már itt srácokat, nagyon jó barátaim lettek azóta, szóval igen.:))
2013. máj. 17. 19:52
 14/21 anonim ***** válasza:
Igen, de nagyon ritkán. Én itt ismertem meg az egy barinõmet, nagyon hasonló az ízlésünk, az érdeklõdési körünk, ugyanannyi évesek vagyunk, és most kapaszkodj meg... Egy utcányira lakunk egymástól! :) Már találkoztunk is, bár még csak 2x, mert mindkettõnknek elég húzós volt az elmúlt idõszak, de facebookon hetente beszélünk, sokszor órákig, és nyárra sok talit tervezünk. :)
2013. máj. 17. 19:54
 15/21 anonim ***** válasza:
én is sok mindenkivel ismerkedtem össze... egy részük elhullot az út során de akik itt vannak nekem azok itt is maradnak már reményeim szerint. :) Én ilyen barátkozós " kölyök" vagyok
2013. máj. 17. 19:54
 16/21 A kérdező kommentje:

dejó!olyan jó ilyeneket hallani:D

Énisénisénis!:)

2013. máj. 17. 19:55
 17/21 anonim ***** válasza:

Én eddig csupán egy beszélgető partnert találtam, de ő nagyon messze lakik tőlem (185 km kb.), viszont vele néha jól el lehet beszélgetni.

Kapcsolat egyáltalán nem jött még össze, pedig folyton próbálkozom azon a téren is, de rengeteg ember vidéki itt, vagy épp olyan fiatal, mint te kérdező. Persze ez nem gond, csak társkeresés szempontjából kizáró nálam.

Jó lenne ismerkedni, de általában mindenki lelép, vagy a fentebbiek valamelyike érvényesül.

29 F

2013. máj. 17. 20:18
 18/21 anonim ***** válasza:
Írtam privit :D 15/F
2013. máj. 17. 20:24
 19/21 anonim válasza:
mért ne lehetne :)
2013. máj. 17. 20:25
 20/21 A kérdező kommentje:
<3!
2013. máj. 17. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!