Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 29 éves férfinak 15 év körüli lányok tetszenek, az mennyire gáz?
Figyelt kérdés
2013. máj. 17. 12:12
11/15 anonim válasza:
nagyon. Ez sajnos nem normális. Egy 15 év körüli LÁNY nem lehet kielégítő (nem szexuálisan értem) társa egy majdnem 30 éves felnött FÉRFINEK. Te sem örülnél majd neki ha ennyi idős lányod lenne. Mit szólnál? Nem hiszem el hogy csak kislányok között találsz olyat aki tetszik. Ha igy van akkor sajnos mentális és szociális problémáid vannak. Vannak/voltak kapcsolataid korban hozzád illő NŐKKEL?
12/15 anonim válasza:
#9: csakhogy a pedofília definíció szerint teljesen mást jelent. Ettől még szerinted persze lehet akármi is.
13/15 anonim válasza:
hebefília efebofília között vagy... remélem én nem leszek ilyen, mondjuk nekem mindegyik korosztály fog tetszeni
de nekem se volt még olyan barátnőm aki ért is valamit...
f19
14/15 anonim válasza:
Nem gáz, csak a társadalom szemében kicsit furcsa.
15/15 anonim válasza:
Hülyék, nem arról volt szó, hogy teherbe akarja ejteni, vagy vele akarja leélni az életét, hanem arról, hogy TETSZIK neki. Könyörgöm, ha valaki meglát egy formás női segget és a tulajdonosa mondjuk 15-17 év körüli, akkor nyomja ki a szemét? Mondjuk az van írva, hogy 15 év körüli, amibe mondjuk a 13 is beletartozhat, na AZ már viszont gáz. Főleg azért, mert azokon még sokat eleve nem is lehet nézni, de reméljük, hogy nem így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!