Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdeményezek én, na de hogy érjem el hogy legyen folytatása?
Van egy srác, akit már régóta ismerek, de sosem volt alkalmunk beszélgetni, ismerkedni, tehát csak pár szót váltottunk a sok év alatt, és köszönőviszonyban vagyunk. Ritkán találkozunk csak,és akkor is a haverjaival van. Ezért arra gondoltam,h egyik nap "véletlenül pont arrafelé bicózok,amerre ő gyalogol",és köszönök neki,megállok,megkérdezem hogy mizujs vele,és beszélgetek vele egy kicsit - ha bennevan. Ez eddig okés,de nem fog hülyének nézni,h eddig semmit nem beszéltünk,nem is érdeklődtünk egymás iránt,erre egyszercsak megállok mellette és megkérdezem,mi a helyzet vele?:D A másik,hogy kétszer nem játszhatom el ugyanezt,h "véletlenül pont ugyanerre jöttem",tehát már rögtön ezalatt a kis beszélgetés alatt kéne valami talit megbeszélnünk a közeljövőben. Na de hogyan? Én kezdeményezek lányként,nem akarok annyira nyomulni,h még el is hívom randizni...Szóval csak valami enyhe célzást kéne kitalálni,amiből veszi a lapot és ha akar,akkor elhív, ha pedig nem,akkor nem. Valami ötlet?
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!