Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz lenne egy kocsmába vinni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz lenne egy kocsmába vinni első randin?

Figyelt kérdés

Szóval,van egy barátnőm most 20 éves én 22.

A haverjaimmal mindig elmegyünk itt a közeli kiskocsmába sörözni,vagy csak beszélgetni a horgászatról,vadászatról stb stb..

Mindenkit ismerek,mindenkivel jól kijövök és ezért gondoltam arra,hogy számomra nem idegen környezetbe vinném.

Vagy valami más?

22/F

2013. máj. 16. 21:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyen "kocsmai találkozásban" részem, a poén az, hogy a csaj ötlete volt. Inkább el se mentem volna, na nem a hely miatt, hanem a csaj miatt...
2013. máj. 16. 21:40
 12/21 anonim ***** válasza:
Ez attól is függ hogy milyen a lány! Én például nagyon szívesen elmennék egy ilyen kiskocsmás randira! Kifejezetten tetszik az ötlet!:)
2013. máj. 16. 21:43
 13/21 omba ***** válasza:

A kocsma nem probléma, ha te meg oda jársz, így tud megismerni.

Mondjuk, ha azt látod, hogy feszélyezi, hogy ott téged mindenki ismer, vagy nem vagytok eléggé "ketten", akkor lépjetek le!

2013. máj. 16. 22:39
 14/21 anonim ***** válasza:

"Szerintem egy lány leghőbb vágya, hogy egy kricsnibe vidd, és ott sörözve pecáról, meg vadászatról beszéljetek, mellettetek meg a csöves összehánnyja a bokáját. Legalább valami ötcsillagos hétcsecsűbe vidd. Értékelni fogja.

" Hát ezen jót röhögtem.xD

Szerintem ha tényleg nem gáz a hely, és nem a haverjaiddal lesztek egész idő alatt,akkor jól is elsülhet. L

2013. máj. 17. 08:29
 15/21 anonim ***** válasza:

Mi is kiskocsmába mentünk a párommal az első randin :)

Mondjuk mi úgy is beszéltük le mailben a randit, hogy folytassuk élőben egy sör mellett, szóval senkinek sem okozott meglepetést a kocsma :)

Azért kulturált helyre vidd, ne egy késdobálóba!

25N

2013. máj. 17. 09:47
 16/21 anonim ***** válasza:
szerintem jó ötlet, de ez a lány stílusától függ :)
2013. máj. 17. 19:15
 17/21 anonim ***** válasza:
nem gáz,csak ne Zuglóba vidd a Pillangóba :D
2013. máj. 17. 19:32
 18/21 A kérdező kommentje:

Áhhh,ez egy atom hely...:D

Sok a verekedés,ordibálás :D

Sok részeg alkoholista csinálja a feszkót :D

2013. máj. 17. 19:35
 19/21 anonim válasza:
Le akarod itatni mi? Na menjetek el inkább valami hangulatos kis étterembe jobban fog örülni neki.
2013. máj. 17. 20:46
 20/21 A kérdező kommentje:
Nem akarom leitatni!
2013. máj. 17. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!