Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz lenne egy kocsmába vinni első randin?
Szóval,van egy barátnőm most 20 éves én 22.
A haverjaimmal mindig elmegyünk itt a közeli kiskocsmába sörözni,vagy csak beszélgetni a horgászatról,vadászatról stb stb..
Mindenkit ismerek,mindenkivel jól kijövök és ezért gondoltam arra,hogy számomra nem idegen környezetbe vinném.
Vagy valami más?
22/F
A kocsma nem probléma, ha te meg oda jársz, így tud megismerni.
Mondjuk, ha azt látod, hogy feszélyezi, hogy ott téged mindenki ismer, vagy nem vagytok eléggé "ketten", akkor lépjetek le!
"Szerintem egy lány leghőbb vágya, hogy egy kricsnibe vidd, és ott sörözve pecáról, meg vadászatról beszéljetek, mellettetek meg a csöves összehánnyja a bokáját. Legalább valami ötcsillagos hétcsecsűbe vidd. Értékelni fogja.
" Hát ezen jót röhögtem.xD
Szerintem ha tényleg nem gáz a hely, és nem a haverjaiddal lesztek egész idő alatt,akkor jól is elsülhet. L
Mi is kiskocsmába mentünk a párommal az első randin :)
Mondjuk mi úgy is beszéltük le mailben a randit, hogy folytassuk élőben egy sör mellett, szóval senkinek sem okozott meglepetést a kocsma :)
Azért kulturált helyre vidd, ne egy késdobálóba!
25N
Áhhh,ez egy atom hely...:D
Sok a verekedés,ordibálás :D
Sok részeg alkoholista csinálja a feszkót :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!