Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők! Mit tennétek, ha az előző nap még makk egészségesnek tűnő párotokról kiderülne, hogy rákos?
Van egy ismerősöm, a párjáról kiderült,hogy rákos, és már annyira előrehaladott volt,hogy néhány hónapnál többet nem jósoltak neki... igazuk is lett sajnos... a srác nagyon szerette a leányzót,végig vele volt.. még évekig kint voltak pl az adatlapján a közös képeik.
Ez már rég történt... Egy egészséges ember szerintem ki tudja heverni ezt egy idő után... neki most van egy nagyon aranyos élettársa és egy hihetetlen édes kisgyereke.
Sajnos a családban több ilyen betegség is volt már, jó és rossz véggel egyaránt...de soha nem volt olyen,hogy bárki is ott hagyta volna a párját..szerintem természetes,hogy az ember vele marad, és amiben csak tud, segít!
"addig használnám míg életképtelenné nem válik utána next, nem streszelném magam fölöslegesen"
Aki így ír egy másik emberről, akinek esetleg szüksége lenne rá, annak szerintem nincsenek érzelmei.... Az egy dolog hogy nehéz, és van aki nem bírja, na de így megfogalmazni...
Bármennyire nagy most a szád, kétlem hogy több hónapnyi magányos és szenvedéssel teli időszak után, a halál előtt is azt nyilatkoznád,hogy 'igen,logikus és elfogadható,hogy mindenki lesz.arja mi van velem,örülök,hogy senki nem áll mellettem,hisz a gyengéket hátra kell hagyni...'
Ha valakinek volt olyan ember a családjában,aki ilyen szörnyű módon hunyt el,az nem tud így nyilatkozni...ilyet max olyan mondhat,aki abszolút nem tudja ezt az egészet felmérni... vagy tényleg komoly problémák vannak az agyában..pl az empátia teljes hiánya..ez is egy rendellenes állapot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!