Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem irritáló a sok neten terjengő nőkről szóló mém, hogy mennyire meg kell becsülni a nőt így meg úgy?
Engem már kiakasztanak. Mindenhol ott vannak és csak a párkapcsolatokról szólnak. Olyan hülye bűntudatkeltő, manipulatív szövege van, hogy rosszul érezze magát tőle a férfi. "Tedd ezt vagy azt a nővel, különben más majd megteszi helyetted" stb
És mindegyik a férfiaknak szól és rájuk akar hatni hogy miért legyenek olyanok amilyennek a nők akarják.
Ez csak szerintem szánalmas? És kettősmércés?
A nők számára miért nincsenek ilyen mémek? Mondjuk hogy ne legyenek ribancok, ne öltözzenek qrvának és becsüljék meg a rendes pasit?
Szerintem is...iszonyatosan vérlázító ,hogy mindig a férfi tegyen mindenért.
Becsüld meg szeresd és akkor nem hagy el stb...undorító és ezért is normális ember leszarja.
ma 21:18
mi az hogy mindig a férfi tegyen mindenért,olvasgassatok egy kicsit többet,mert olyan kérdést is találni ahol a nő kiteszi a lelkét a pasinak,aki otthon ül,termeli a koszt,mosatlant,a nő meg dolgozik.....
Nem hiszem el hogy nem unjátok még az általánosítást!
Ha meg csak ilyen nőkkel foglalkoztok,ez van!
Meg kéne tanulni normálisan ismerkedni........
Mert a nők empatikusabb alkatok, és a férfiak kevésbé, ezért ők hajlamosabbak kevésbé odafigyelni, talán kissé bárdolatlanabbul viselkedni, és sok nő ezt nehezen viseli.
Akinek nem inge, nem veszi magára.
Vannak azért nőknek is, pl. ilyen "ami nem eladó, ne tedd a kirakatba", "minden férfi egyforma? Nem kellett volna mindet kipróbálni", stb.
Ha zavaróak, akkor nem kell velük foglalkozni. Ez csak net.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!