Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszélgetés közben milyen érintések "megengedettek"?
Szerintem minden amit fel soroltál bele fér és ha tényleg tetszel neki nagyon fog örülni ha hozzá érsz :)
Egy gátlásos szerény lány vagyok :)
ha valóban gátlásos a lány ezek közül max a véletlen kéz érintés fér bele, illetve mondjuk ha megveregeted a vállát stb...
a visszahuzodó emberek nem szeretik ha behatolnak az intimszférájukba ( Intim szféra: Körülbelül a 60 cm-en belüli távolság, bár ez egyénenként némileg változó. )
én pl kifejezetten nem szeretem ha beállnak ilyen közel, még akkor is ha ismerős az illető... csak a jó barátoktól viselem el, de tőlük se hosszú ideig...
a legjobban ugy figyelheted meg, ha intimszférán belül állsz hozzá közel mondjuk oldalt és úgy beszélgetsz vele... ha hátra lép egy lépést vagy azt veszed észre hogy lassan eltávolodik picit, akkor még nincs kész a fent emlitett testi kontaktusokra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!