Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vérzés szex után. Aggódnom kéne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vérzés szex után. Aggódnom kéne?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok. Tegnapelőtt múlt el a menstruációm. A tegnapi, illetve mai napon együtt voltam a barátommal.

Mindkét együttlét után enyhe vérzésem jelentkezett. Az együttlét során fájdalmat nem éreztem, csak a második alkalom elején.

Még soha nem tapasztaltam ilyet.

Szűzhártya nem lehetett, mert 4 hónapja élek szexuális életet.

Mi okozhatta a vérzést?

Lehetséges, hogy azért volt, mert előtte nem sokkal még menstruáltam, vagy van okom félni valamitől?

Orvoshoz csak 2 hét múlva tudok menni.

2013. máj. 15. 16:58
 1/2 anonim válasza:
Szerintem csak azért volt,mert előtte pár nappal múlt el. De lehet az is ha túl vadak voltatok,hogy felsértett belül.Nekem is volt már ilyen.Kicsit fáj de nem vészes és el fog múlni :)
2013. máj. 15. 17:24
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen, meg fogsz halni. Ne szexelj többet!
2013. máj. 15. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!