Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit fozzek a baratomnak?
Edzesen van es majd jon haza.
Mit csinaljak neki ami 1-1,5 ora alat megvan??Ami finom is
Na, most már annyi ötletet kapott a kérdező, hogy egy egész fiúkolinak elkészíthetné az ebédet. :)
Ha pedig nem megy a főzés, tálalja fel magát, forrón. Mindig beválik. :)
Én valószínűleg csirkemellet csinálnék, rizzsel. A mellet vagy tejfölös sajtosan, vagy ananászosan. Mindkettő baromi gyors.
De akár gombából is csinálhatsz valamit. (gombás-rizs)
Esetleg összedobhatsz valami mellé egy franciasalátát. ( ha sietek előre fagyasztott zöldségkeveréket főzök meg, meg bele egy almát és úgy beleforgatni a tejfölös majonézes alapba. gyors és edzés után jól tud esni, ha nem oylan "száraz" amit eszel.)
Es ha tocsit csinalnek krumplisalival?
Az nagyon gaz?
Azert nem merek ilyen kulonleges dolgokkal kiserletezni mert nem tusom mennyire szereti
A tocsit meg mindenki szokta..:)
Koszi azert
Csinálj olyat, amit finoman tudsz!
Most azzal nem vagy előrébb, hogy ha azt mondom, én pl nem szeretem. lehet a barátod imádja. Szóval hajrá, mert lassan idő van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!