Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ti milyennek képzeltek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti milyennek képzeltek el egy ilyen lányt, akit csak interneten ismertek? (pasi-pszichológia)

Figyelt kérdés
Szerintetek én hogy nézek ki, milyen magas vagyok, hány kg, hajam, szemem stb.
2013. máj. 15. 00:02
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Egyébként az első a legkedvesebb válasz. :)
2013. máj. 15. 00:26
 12/18 anonim ***** válasza:
szoktak lenni megérzéseim felhasználók kinézetét illetően, de téged nem tudlak hova tenni :D
2013. máj. 15. 00:26
 13/18 anonim ***** válasza:
na írok egy komolyat is: szemüveges, aranyos arcú, középhosszú barna/vörösesbarna hajú, alacsony, enyhén duci (nem túlzottan és olyan jól álló ducis) és mondjuk legyen barna szem. bár általában rémes vagyok ilyen szempontból, mindig pont az ellenkezője az illető annak amit képzelek róla.
2013. máj. 15. 00:34
 14/18 anonim ***** válasza:

Keress egy tükröt. Nézz mélyen bele: Úgy. :D

Szerintem adj PM-ben valami elérhetőséget, beszélgessünk és 6-8 nyomtatott oldalnyi szöveg után megsaccolom. :)

2013. máj. 15. 00:45
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem tudok tippelni, de megnéznélek! :)
2013. máj. 15. 14:16
 16/18 anonim ***** válasza:
vörös haj, fehér, szeplős bőr, sztk keretes szemüveges, aránylag vékony, olyan 57 kg, 170 centi, kissé kislányos, kék szemmel.
2013. máj. 18. 18:24
 17/18 A kérdező kommentje:
Bárcsak ilyen lennék!
2013. máj. 18. 18:27
 18/18 anonim ***** válasza:
enyhén túlsúlyos, az átlagos magasságnál valamivel alacsonyabb, sötét színű szem és haj
2013. máj. 18. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!