Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nagyon izgat, hogy milyen lehet. Megtegyem?
Figyelt kérdés
Osztálykirándulásra megyünk és természetesen a fiúk is jönnek az osztályból.Nagyon szeretném kipróbálni,hogy milyen lehet csókolózni.Egyik iránt sem érzek semmit,de üvegezésnél mindig ilyesmi feladatok szoktak lenni.8.osztályos lány vagyok /14/Szóval akkor megtegyem,ha lesz rá alkalom?2013. máj. 14. 21:13
2/13 anonim válasza:
Tedd meg bátran, csak még nem kúrj, ahhoz még szerintem pici vagy :) Egy kis smacilaci belefér
3/13 anonim válasza:
tegyed. De előbb tedd fel a kérdést magadnak .... Ribanc vagy ?
5/13 anonim válasza:
3-as, egy 14 éves ezt szeretné kipróbálni, nem bűn, és nem ribanc attól.
6/13 A kérdező kommentje:
Dehogy vagyok ribanc!Inkább kissé meggondolt...
2013. máj. 14. 21:15
7/13 anonim válasza:
ha gondolod megteheted, de gondolj a következményeire
a következménye pedig az, hogy ezen fognak csámcsogni egy jó ideig, illetve rongynak, ribancnak fognak elkönyvelni, nem fognak tisztelni (értsd, letapiznak, mert ilyen kedvük van)
szerintem nem éri meg, a csók nem erre való!
8/13 anonim válasza:
ettől miért lenne ribanc?
szerintem próbáld ki ha kíváncsi vagy :)
9/13 anonim válasza:
mi is üvegeztünk nyolcadikban, de csak szájrapuszi volt :D
én be is ijedtem volna..:)
szerintem ha nem smárolsz végül minden osztálytársaddal, akkor egy próbát megér. de én azért nem bánom, hogy tudatosan választhattam meg első csókpartneremet, nem egy pörgetésen múlt, hogy kivel történik meg.
10/13 A kérdező kommentje:
Ahogy ismerem az osztálybeli lányokat 14-ből 10 ezt fogja csinálni,de én csak 1-et szeretnék és nem hagyom,hogy a dolgok elfajuljanak...
2013. máj. 14. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!