Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Igaz-e a hír, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Igaz-e a hír, hogy mostanában Magyarországon kevés az olyan srác aki leszólít titeket az utcán?

Figyelt kérdés

Ez ilyen felmérés szerű dolog CSAK lányok írjanak és kort is köszi.

Titeket ha leszólítanak az utcán mennyire örültök neki?

Jólesne ha leszólítanának az utcán?

Azt hallottam, hogy külföldön ez divat viszont Magyarországon egyre kevesebb ilyen van.

#csaj #leszólítás #utca...stb
2013. máj. 14. 20:32
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Idióta nem önsajnálós van barátnőm csak annak van egy barátnője aki állandóan panaszkodik nekem ,hogy a magyar srácok besz*riak szép a csaj, de örülne ha leszólítanák és csak szemeznek vele meg ha rájuk néz elhúzzák a szemüket de tényleg szép a csaj csak ilyen kis ijedősek.
2013. máj. 14. 21:05
 12/17 anonim ***** válasza:
Jó Kérdés én sem értem :) Többször kipróbáltam már énis bár inkább viccesen és érdeklődöen közeledtem,nem úgy h szia nem megyünk kajálni? :D hanem például útbaigazítást kértemközben meg kérdezgetni szoktam pár dolgot és probálok egy kis humort belecsempészni ami általában jól szokott elsülni, de még így is távolságtartóak.....pedig én tök örülök neki ha hozzám odajön egy lány akármilyen esetlen béna dumával tetszik a bátorsága :)De amúgy valamilyen szinten meg is tudom érteni a nőket mert nagyon sok tényleg fárasztó dumával és kevésbé szimpatikus emberrel találkozhatnak naponta akik leszólítják lehet már annyi ilyennel volt dolguk h nem ér nekik annyit az az egy a több 100-ból nem éri meg a sok idegeskedést :D
2013. máj. 14. 21:23
 13/17 A kérdező kommentje:

Igen utolsó ez így van most ha egy nő bemegy a discoba legalább 10 pasi hasonló dumával leszólítja. Igen csak van a lányoknak egy olyan normálisabb rétege aki nem ilyen disco-s

meg ilyen party és pia őrült állat .

2013. máj. 14. 21:54
 14/17 anonim ***** válasza:

Fodg fel,hogy azok a nők akikre neked ingerenciád van az útcán ,hogy észrevehető, és leszólítósdi,azok mind foglaltak mint az atom. EZer százalék. Ha foglalt, akkor megg olyan ,hogy na őket ne bántsa már a világ, mert most ők a nagyon hűségesek. Ilyenkor mindenkire szarnak nagyívben.

CSak diszkóban érdemes, mert oda pszichésen fel vannak a nők készülve, sőt azért járnak oda. Utálom egyébként szar hely, nem járok, de ott lehet látni, hogy ki nem foglalt.

A többi esélytelen. Utcán senkiről nem lehet tudni semmit, csak sejteni, hogy siet, unott a pofája, akkor világfájdalom, illetve ha túl jó nő, akkor több mint valószínű, hogy foglalt.

Soha nem szólítanék le nőket útcán, se semmilyen közterületen. Igaz máshol sem, de utcán sosem.

Egyébként kérdező, nincs semmivel sem több biztosíték arra, hogy a vadidegen nomrálisabb volna az útcán, mint a diszkóban.

Szerintem útcán csak azok a lányok akarnak ismerkedni, akik amúgy a kutyának nem kellettek soha, és már krónikus faszhiányuk van, nagyon kéne már valaki, de sehol semmi. Azok esetleg mutatnak hajlandóságok.

Nagyon menő kinézetelű miss pitsák abszolút nem ez a kategoria. Foglaltak mint a plázawc.

2013. máj. 14. 23:51
 15/17 A kérdező kommentje:

Hát rohadtul nem így van ahogy mondod utolsó nem minden lány hajt el ha téged igen akkor f@sz vagy vagy sz*rul csinálsz valamit.

Nekem volt olyan barátnőm akit az utcán szedtem fel és tényleg jó nő volt az inteligens nők nem nagyon járnak diszkóba csak ezek a k*rvák .

2013. máj. 15. 15:06
 16/17 anonim ***** válasza:

Senki nem mondta,hogy MINDEGYIK! szövegértés. Csak valószínübb! nagyobb az esély az elutasításra az útcán, mint egy baráti, zárt közegben ,vagy arra való helyen való ismerkedésnél. CSak ennyit írtam ember! legalábbis ez így van. Ezt rengeteg beszámoló is alátámasztja. Ettől függetlenül lehet próbálkozni nyugodtan, én nem tiltom senkinek, kutyát nem érdekel,hogy te hol akarsz magadnak nőt szerezni. 10 ből 1,2 talán hajlik a dologra az útcán.

EZek akit írtál, hogy így szerzett, az benne volt ebben az alacsony szórasban. sZerencse kérdése.

2013. máj. 15. 17:17
 17/17 A kérdező kommentje:
Utolsó most, hogy bele gondolok lehet benne valami...
2013. máj. 15. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!