Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha a barátommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a barátommal együtt voltunk (05.12. ) és nem védekeztünk ( ez volt az első olyan alkalom amikor nem védekeztünk! ) és ő belém élvezett? Menstruációm első napja április 29. és félek hogy rosszul fog elsülni a dolog.

Figyelt kérdés
bocsi a nem túl jó fogalmazásért csak kicsit úgy nehéz szavakba önteni a dolgokat :(
2013. máj. 14. 16:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Babakocsi olcsón eladó.
2013. máj. 14. 17:01
 12/18 A kérdező kommentje:
hát azért ültünk ennyit rajta mert mondjuk 1 elmondtam anyámnak 2 elmentünk volna venni tablettát csak akkor meg kiderült hogy vény nélkül nem lehet kapni és nem tudtam hova nőgyógyászhoz elmenni .. úgy hogy holnap talán fogad az orvos szóval ... és köszönöm a kommenteket
2013. máj. 14. 19:47
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

1. erre direkt van ambulancia, szóval ha oda mész elsőnek, azonnal ad vényt az orvos, nem kellett volna ennyit ülni rajta. Anyádnak sem volt ennyi esze, hogy ezt elmondja?

arra volt eszed, hogy ide kiírd a kérdést, de arra nem, hogy erre rákeress, hogy ilyenkor mi a teendő.

2013. máj. 14. 20:31
 14/18 A kérdező kommentje:
anyámnak elég érdekes az észjárása ... én már 2 hónappal ezelőtt mondogattam neki hogy kéne fogamzásgátlót íratni vagy valami szart ... de erre annyit mondott hogy nincs ő neki arra pénze hogy nekem ilyeneket vegyen és használjunk dupla kotont -.- most ez egy anyától milyen válasz ?? én meg egyedül nem mehetek el nőgyógyászhoz mert szülő is kell ....
2013. máj. 14. 21:06
 15/18 anonim ***** válasza:

"és használjunk dupla kotont "

Igen.... b.szki de Ti egyet sem használtatok....

NEM????

2013. máj. 14. 23:38
 16/18 A kérdező kommentje:
ááá hiába magyarázom úgy se érted meg ... gumival nem a legélvezetesebb ennyi és úgy gondoltuk hogy egy kicsit a nélkül csináljuk de a barátom fáradt volt + még 1-2 dolog és hamarabb elsül a dolog :/
2013. máj. 15. 00:09
 17/18 anonim válasza:
tökre bírom az ilyen kérdéseket de most komolyan b@szni tudtok de gondolkodni már nem és akkor jönnek a kérdések lehetek e terhes irass fell gyógyszert aztán nem kell gumi
2013. máj. 15. 12:02
 18/18 anonim ***** válasza:

"én már 2 hónappal ezelőtt mondogattam neki hogy kéne fogamzásgátlót íratni vagy valami szart ... de erre annyit mondott hogy nincs ő neki arra pénze hogy nekem ilyeneket vegyen és használjunk dupla kotont"

Nem kellett volna kettőt használni, csak egyet.

De tudod, ha ennyi felelősségérzet nincs benned, akkor NEM KELLENE MÉG SZEXELNED.

Érdekes módon nekem 15 évesen is volt arra eszem, hogy kotont használjak.

És képzeld, szexeltem már gumival is, gumi nélkül is (természetesen akkor védekeztünk másképp), és nem igen van különbség a kettő között.

Gondolom kb. 15 éves lehetsz. Ilyen korban ne az legyen már a legfontosabb, hogy maximális legyen az élvezet, hanem az, hogy ne ess teherbe és ne kelljen kikaparni.

Ha meg annyira tabit akarsz, akkor fogjad magad és menjél el orvoshoz. Könnyű anyádat szidni, de el lehet ám menni egyedül is, nem kell hozzá díszkíséret.

És spóroljál szépen a zsebpénzedből tabira.

2013. máj. 15. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!