Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak en vagyom ennyire a szexre? L
Figyelt kérdés
Neha napi 3 matszi utan sem tudok rendesen kielegulni,baratom pedig nincs akivel lefekudhetnek,es nem szeretnek idegenekkel oszeallni dugni..amugyis meg szuz vagyok,egy figyelmes emberel szeretnem elvesziteni,aki szeret engem es kitart melettem..2013. máj. 14. 16:06
11/19 anonim válasza:
Én meg többszörös olimpiai bajnok hosszútávfutásban.
12/19 anonim válasza:
Nem. Én is. Úgy hogy találkozhatnánk.
13/19 A kérdező kommentje:
CSak nem olyan konnyu az en korosztalyombol ertelmes fiuval osszejoni mert nem nagyon vannak..az exem is ertelmesnek tunt de megis dobot egy ribancert :D szal nem tudom ki normalis es ki nem..
2013. máj. 14. 16:23
14/19 anonim válasza:
Ezért csinálják sokan azt a te korosztályodban, hogy idősebbekkel jönnek össze.
15/19 anonim válasza:
miért gond az idősebb...mindent ki kell próbálni,amúgy meg fütyi,fütyi nem?!
16/19 anonim válasza:
Egy szóval nem mondtam, hogy gond lenne. Én is az idősebb korosztályt gazdagítom... :D
17/19 anonim válasza:
Persze, hogy nem csak te... tombolnak a hormonok meg jó idő van... nekem is kell napi 2-3 :) nekem sincs senkim :/
20f
19/19 anonim válasza:
Meg kell ismerni a másikat, és talán ha jó az emberismereted akkor látod rajta hogy rendes vagy nem. Lányokkal is van gond rendesen...
Egy rendes fiú...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!