Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány a suliban. Szeretném megismerni, hogyan?
egyszerűen csak menj oda hozzá, köszönj neki, valami ürüggyel, h. mondjuk az egyik osztálytársát keresed, kezdetnek nem rossz, aztán köszöngess neki, majd egyszer csak kérdezd emg tőlle, h. nem lenne-e kedve talizni, mozi vagy valami...stb alakulni fog, h. ő is akarja!!
sok sikert puszi:-)
oké, köszi. Még jöhetnek válaszok!
Egyébként ez az osztálytárs keresős duma olyan fura, mi lesz ha megkérdezi kit keresek? akkor mondjam, hogy csak ürügy kellett?:P
Ja,hülyeség az.
Szerintem egyenesen meg kell mondanod neki,h mi a szitu!
Hívd el suli után valahova! Még elmehettek fagyizni is meret jó az idő!
az sem ossz ötlet, de mi lenne ha tényleg kérnél mondjuk egyik osztálytársától egy könyvet, vagy mégjobb!!! kérj tőlle,azt mondva, h. téged láttalak, eddig és elég szimpinek tűntél, szóval megkérdeznéd tőlle h. kééne egy ilyen könyve, ilyen+ilyen órára, mert ismételtek, és te meg tovább adtad a könyvet...
ez jobb szerintem, következő szünetben, vagy amikor kell neki(ezt is kérdezd meg) vidd vissza, köszönd meg, és kérdezd meg, h. mi lenne ha cserébe elvinnéd őt egy pizzára, mert megszeretnéd köszönni ezt neki, utánna ez nyert ügy...:P
sok sikert
ELSŐ VOLTAM:d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!