Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez gyerekes vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez gyerekes vagy örülne neki?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A barátommal távkapcsolatban élek és most még ritkábban tudunk találkozni, mert készül az államvizsgájára. Ám nem sokára lesz a szülinapja. 24-én született, én is és akkor jöttünk össze. 27 éves lesz és arra gondoltam, hogy írok neki egy verset. 24+3 versszakos lenne, amiben elmesélném a mi kis történetünket. Eddig egész jól haladok, bár profi nem vagyok, de nem tudom jó ötlet-e ez. Nem túl gyerekes?

Persze nem ez lenne az egyetlen ajándék, de gondoltam egy ilyennel érdemes meglepni Őt. Kíváncsi vagyok mit gondoltok erről. Várom az őszinte véleményeket! :)

Előre is köszi a válaszokat!

2013. máj. 13. 20:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon megható! :)

A 27 csak egy szám...van amiből nem lehet kinőni

2013. máj. 13. 20:21
 12/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a biztatást! :)

Ha ezzel sikert aratok, legközelebb jöhet a kurtább versike..addig még gyakorolok :)

2013. máj. 13. 20:23
 13/14 anonim ***** válasza:
nekem bejönne :)tuti tetszeni fog neki
2013. máj. 15. 18:56
 14/14 anonim ***** válasza:
Ne gondolkozz, tedd meg! Én legalább is sokkal jobban örülök az ilyen ajándékoknak, mint esetleg egy karórának, vagy egy telefonnak.
2013. máj. 15. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!