Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden nőnek csak az izmosabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nőnek csak az izmosabb férfiak kellenek?

Figyelt kérdés
2013. máj. 13. 06:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
37%
akik gyúrni küldik a másikat azok nagyrészt pasik és azért küldik, mert úgy érzik ebben lehet a hiba, pedig nem így van. sokszor nem a külső a probléma ezeknél az embereknél, hanem a belső, ami rossz, mert csak siránkozni tudnak és kifogásokat keresnek, másokat okolnak a saját életképtelenségükért és ez meg látszik a kisugárzásukon is. egyik nő sem lép kapcsolatba szívesen egy megkeseredett teszetosza alakkal.
2013. máj. 13. 09:41
 12/19 anonim ***** válasza:
Értem. És az mit tegyen, aki megpróbál jó fej lenni, de belül mégis mardossa őt a kishitűség a kudarcai miatt? Mert állítólag megérzitek, azért kérdezem. Nem vagyunk varázslók.
2013. máj. 13. 09:45
 13/19 anonim ***** válasza:
Akik gyúrni küldik a másikat, azok nagyrészt a fitness/edzőterem bizniszben érdekelt egyének...
2013. máj. 13. 09:57
 14/19 anonim ***** válasza:
azok leginkább lépjenek tovább. mindenkinek vannak kudarcai, aki hagyja, hogy ezek maguk alá temessék, az gyenge és meg is érdemli.
2013. máj. 13. 10:07
 15/19 anonim ***** válasza:

Nekem biztos nem....

Tetszeni lehet, h tetszik, de szexuálisan.kizárólag a mackós alkat vonz fekete hajjal,.barna szemmel.... Évek óta....

2013. máj. 13. 10:55
 16/19 anonim ***** válasza:

azért küldjük gyúrni, mert ha esetleg nem folynának szét, akkor nem hánynák el magukat a tükörbe nézve.... -.-"

+ önbizalmat is ad

dehát aki h*lye, haljon meg kövér hájpacniként:D

2013. máj. 13. 12:30
 17/19 anonim ***** válasza:
15 én kellek neked :D Egyébként az eddzőteremben is lehet(ne) csajozni, sőt ott főleg, mivel azokat minden nap látod szinte és strand se kell, hogy alig legyen rajtuk valami.
2013. máj. 13. 15:59
 18/19 anonim ***** válasza:
Igen, kizárólag tökéletes testű faszikkal állnak szóba.
2015. nov. 17. 22:27
 19/19 anonim ***** válasza:
Nekem pl. nem. Nem tetszik kifejezetten az izom. Az arca fontosabb. Amúgy meg átlag vagy mackósabb testalkat jön be leginkább.
2015. nov. 17. 22:54
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!