Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felmerült bennetek, hogy a gyereketek a saját neméhez vonzódik?
Iegn, elgondolkodtam rajta. De nem azért, mert okot adott rá, ugyanis még elég kicsi (10 éves), hanem mert én is kamaszként a saját nememhez vonzódtam, csak később álltam át a hagyományos útra. :)
Szóval elgondolkodtam, hogy hogyan reagálok majd, ha ő is olyan lesz majd, mint én voltam. És arra jutottam, hogy rendben lesz úgy is. :)
Az első vagyok! Nem igazán értem a kérdésedet! Hogy érted azt, hogy "hogy-hogy" ? :)
Igazából szépen fokozatosan jöttem rá, hogy alapvetően mégiscsak a férfiakat tudom szerelemmel szeretni. De valószínüleg mindig is bennem marad a vágy a saját nemem felé is, bár már több, mint 10 éve férjnél vagyok. :)
A válaszolónak.
Nem érzed úgy, hogy megvonod magadtól, azt ami igazán fontos Neked?
Mármint ha a lányokhoz vonzódsz szexuálisan, miért döntöttél úgy, hogy a másik utat választod?
Férjhez mész, gyereket szülsz, viszont egy életen át sóvároghatsz. Tudod, hogy értem.
Vagy annyira félre tudod tenni ezt a vágyat, hogy elégedett légy csak azzal, hogy vágyakozol és tudod, hogy soha nem lehetsz együtt egy nővel.
Kicsit kacifántosan fogalmaztam, de a lényeg remélem érthető.
Nekem a húgommal kapcsolatban vannak kételyeim, mivel lassan 15 éves lesz, és ABSZOLÚT NEM MUTAT érdeklődést semmilyen korosztályú fiú után. Ellenben a legjobb barátnőével egy ágyban alszanak, NEM FRANCIA! és néha elég furcsa hangok szűrödnek ki tőlük. Nemtom, lehet hogy csak ''csajok'' és poénkodnak, de azért odafigyelek rá, mert nem vagyok biztos!:S
18 éves srác.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!