Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Vélemény?
Figyelt kérdés
Fiúk nektek mi a véleményetek arról amikor egy lány a könyökhajlatában hordja a táskáját? Tetszik vagy nem? És ha láttok egy ilyen lányt mi "ugrik be" róla (csinos,pláza cicás...stb.)?
L
2013. máj. 12. 20:26
11/26 anonim válasza:
attól aztán lehet gerincferdülést kapni, amúgy sztem r*bancos. és az jut róla eszembe hogy talán bicepszezik?
13/26 anonim válasza:
Szerintem nagyon csinos. Az már más dolog, hogy pláza p*csa e vagy sem, nagyon csinos, igényes nők is így hordják a táskájukat és nekem nagyon tetszik.
14/26 anonim válasza:
Szerintem is nagyon csinos. Inkább ott hordja, mint a vállán. Sokkal rendezettebbnek tűnik és igényesebbnek.
15/26 pinkpancser válasza:
Amíg nem takarja a melleit, addig mindegy hol hordja a táskát :)
17/26 anonim válasza:
Biztos fáj a válla nehéz a sok lopott cucc abba a táskába XD
19/26 anonim válasza:
Nem szokásom megítélni az embereket de ha ilyet látok akkor azt gondolom magamban "na ez vagy egy beképzelt ribanc vagy egy plázacica tipus ". Leszögezem az esetek 70%-ban igazam van!!! :))
20/26 anonim válasza:
Mi az a szimatszatyor?egyébként pont pár napja mondta az egyik barátom,hogy mostanában úgy hordják a csajok a táskát,ő meg kiröhögi őket.nem tudom mi nagy poén ebben!én is úgy hordom,elég gyakran,nem tudom miért.neked hogy van a kezed közben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!