Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » FIÚK! Titeket zavar ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK! Titeket zavar ha a lánynak van a hasán egy nagyobb műtéti heg?

Figyelt kérdés
heg
2013. máj. 12. 16:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

nem, de ez nem zárja ki a feszes,sportos testet ami nekem alapfeltétel :D

szóval ha ezt leszámítva oké a teste akkor nem izgat.

2013. máj. 12. 17:00
 12/18 anonim ***** válasza:
Ez legyen a legnagyobb gond a testeddel... Egyébként meg egyáltalán nem. :)
2013. máj. 12. 17:04
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem zavar, bárkivel előfordulhat
2013. máj. 12. 17:05
 14/18 anonim ***** válasza:
exem szemérem dombján volt műtéti heg... ha az nem zavart akkor hason lévő sem fog. bárkivel megeshet és még izgató is lehet... vagy valami jópofa tetoválás sk el lehet rejteni
2013. máj. 12. 17:08
 15/18 anonim ***** válasza:
nem zavar se lányon se fiún, nekem is van.
2013. máj. 12. 17:13
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha a csaj elfogadja a combomon az égési sérülést akkor én is a heget.
2013. máj. 12. 17:20
 17/18 anonim ***** válasza:

Engem tavaly márciusba leszúrtak késsel és 20 cm műtéti hegem van baloldalt és kb fél cm vastag a heg. Volt utána egy csajom őt nem zavarta amúgy mellesleg a kórházba szedtem össze mert ott dolgozott. Most jelenleg ismerkedek valaki ős is tud a hegemről és arról mi történt! 25F

Válaszolva a kérdésedre engem se zavarna amúgy a heg. De, ha téged nagyon zavar akkor lehetőség szerint menj plasztikáztatni! :)

2013. máj. 12. 17:21
 18/18 A kérdező kommentje:

Jaaaj:(

Amúgy a plasztika nagyon drága:(

2013. máj. 12. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!