Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek leszűrte már, hogy bejön nekem?
Tavaly óta bejön egy srác. Akkoriba nem igazán foglalkozott velem, mint kiderült kicsit fiatalabbnak is hitt. /talán pont ezért mert kicsinek tűntem a szemébe/
Múlt héten voltak ilyen programok a városban amin ő is kinn volt meg én is. Akkor egy kicsit úgy tűnt mintha keresné a társaságom. /Pl.: nem egyszer odajött beszélgetni, volt, hogy ott hagytuk a többieket és elmentünk körbe nézni/ ez kb. 3-4 alkalom volt abból 1-szer csaltam én/
Azóta 1x futottunk össze. /akkor véletlen tényleg/
Akkor tök jól elvoltunk. Meg így közbe beszéltünk egy párszor. Mondjuk nem akartam ráerőltetni magam, de hol én hol ő /szinte egymást váltva/ kerestük egymás társaságát még így virtuálisan is.
Mikor vége lett a vizsgáknak akkor is úgy hívott, hogy szorítottam remélem bejött.
Amióta apa látta, hogy bejön /mert akkor ő is kinn volt/ azóta egy folytába olyan megjegyzéseket tesz pl:. ha koszos a pólóm biztos ő tapizott le vagy ha kiakarok menni, hogy ne gyerekkel a hasamba jöjjek haza. Pedig nem is állunk ott. Mikor strandoltunk /akkor futottunk össze/ akkor is odajött a medencéhez mikor meglátta és mondott valami ilyesmit. És gyanús, hogy hallota mert utána röhögött egy sort.
De alapjáraton nem ellenségekedik, hogy ne meg mitudomén...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!