Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » FIÚK :D! Mit éreztek mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

FIÚK :D! Mit éreztek mikor megöleltek hátulról egy lányt?

Figyelt kérdés
Ha ez a lány nem a barátnőtök!

2013. máj. 12. 13:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Általában merevedést :)
2013. máj. 12. 16:55
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Merevedést, éhséget, és beleharapok a nyakába...

(713 éves ff)

2013. máj. 16. 13:56
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, miért ölelem. Igazából ritkán szoktam lányt hátulról ölelni (ha nem barátnő), de ha mégis, akkor csak a legközelebbi barátokat. Velük meg (hehe) elölről-hátulról ugyanazt érzem: hogy nagyon szeretem őket. És nem azt,hogy na akkor most de megb*sznám őket.

Fura a kérdés, mert szerintem nincs lány, aki jó néven venné, ha hátulról ölelgetné őket egy pasi, aki nem a pasija.

2013. máj. 16. 13:58
 14/15 anonim ***** válasza:
Kellemesnek nem kellemes, de utána már kellemesebb elviselni, hogy én és ő nem vagyunk együtt.
2013. máj. 16. 16:58
 15/15 anonim ***** válasza:
12-es! Te vagy az Yoda mester?! :O
2013. aug. 1. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!