Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az ilyen "szerelemről"? 13/l
Nem rég az egyik osztálytársamnak megtetszettem, nekem is teszik Ő. Először barátság volt, de ebből tiniszerelem lett. Egy hete "járunk". Minden nap hazakísér, sokat beszélgetünk, facebookon is írunk egymásnak. Ölelésen kívül nem volt semmi. Elhívott fagyizni is. Én így nagyon boldog vagyok, és azt mondta, hogy Ő is. Sokak szerint ez nem is szerelem, mert nem volt sem csók, sem szájrapuszi. Minek elsietni? Ja, és elcsattant egy arcra puszi. Mit gondoltok az ilyen tiniszerelemről? A csók még lehet? A válaszokat előre is köszönöm!
13/l, 13/f
a csók még belefér és igen ez tiniszerelem. nekem 11 és fél évesen volt az első csókom. Úgy gondolom hogy ennél hamabb ne. Ha már pettingről lesz szó azt semmiképp ne 14 év alatt.
Sok sikert és sokáig. (Ha most lehetne a gépen keresztül koccintanék.) [14/F]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!